Άκης Πέτρου: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο

Στον Ολυμπιακό Βόλου επικρατεί αισιοδοξία, πως η ομάδα θα πάρει τους τρεις βαθμούς, ενώ σύμφωνα με τον γενικό αρχηγό των «ερυθρολεύκων», Άκη Πέτρου, ο στόχος της ανόδου μπορεί να επιτευχθεί, καθώς στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο: «Καμία ομάδα δεν κέρδισε την άνοδο από την κλήρωση ή από την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Σίγουρα, για…

…να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, είναι δύσκολο να καλυφθεί μια διαφορά εννέα βαθμών. Από εκεί και πέρα, όμως, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Για να το πετύχεις πρέπει να κοιτάζεις πρώτα τα δικά σου παιχνίδια και να περιμένεις στραβοπατήματα των ομάδων που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Η ισοπαλία με τον Απόλλωνα δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Δεν μας βγήκε το αποτέλεσμα του Ηρακλή με την ΑΕΚ, καθώς θα θέλαμε να μην κερδίσει ο Ηρακλής. Συνεχίζουμε, ωστόσο, την προσπάθεια, κοιτάζουμε ένα-ένα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ως στόχο πάντα έχουμε την πρώτη δυάδα, για να καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αν για παράδειγμα η ομάδα τερματίσει στην 3η θέση, μπορεί να έχει σημαντικό όφελος, με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες.
Στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός θέλει τον κόσμο στο πλευρό του. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να είναι δίπλα σ’ αυτό που αγαπάνε. Στις χαρές είναι εύκολο να είμαστε όλοι μαζί. Στα δύσκολα ο ποδοσφαιριστής έχει την ανάγκη του κόσμου. Παράλληλα, σε δύσκολες οικονομικά εποχές, ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει και την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση, για να μπορέσει η ομάδα να επιβιώσει οικονομικά και να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω.
Η δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου είναι οι φίλαθλοί του και το έδειξαν το 2011, τότε που δεν υπήρχε ομάδα και έβγαιναν στους δρόμους για να διαδηλώσουν για την αδικία που είχε γίνει εις βάρος του Ολυμπιακού.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα από την πλευρά του θα κάνει το καθήκον του, η διοίκηση προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να είναι κοντά στην ομάδα, το ίδιο οφείλει να πράξει και ο κόσμος, γεμίζοντας το ΕΑΚ τη Δευτέρα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, αποτελώντας τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις