“Καίγεται” για τη νίκη ο Ολυμπιακός με Αμβρυσσέα (pregame)

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου στο σημερινό (11/3) παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15.00 στο ΕΑΚ Βόλου, για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από τον Αμβρυσσέα και σε περίπτωση νίκης κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ήταν στις 11 Φεβρουαρίου, όταν οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 1-0 τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Πανθεσσαλικό. Ακολούθησαν τρεις ήττες, από Θήβα, Νίκη και ΝΠΣ Βόλος, που έφεραν την ομάδα από την 4η θέση στην 7η, οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τον Α.Ο. Σελλάνων που έχει κάνει το ρεπό του).

Ο Αμβρυσσέας μακριά από την έδρα του δεν είναι ιδιαίτερα καλός, αν δούμε τα αποτελέσματά του. Νίκησε στην πρεμιέρα με 0-1 τον Διγενή Νεοχωρίου, ενώ έχει μία ακόμη νίκη με το Βελούχι (0-3) στην αυλαία του πρώτου γύρου. Μετρά επίσης τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αξίζει να σημειώσουμε, πως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο Αμβρυσσέας σε τέσσερα ματς εκτός έδρας δεν έχει σημειώσει νίκη (τρεις ήττες από Αστέρα Ιτέας, Ρήγα Φεραίο, Αχιλλέα Φαρσάλων και μία ισοπαλία με τη Νίκη).

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς παρουσιάζει αδυναμίες, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Βέβαια, για να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στη νίκη, θα πρέπει να βρουν τρόπο να φτάσουν στο γκολ, καθώς η ομάδα παρουσιάζει τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση. Μετά βίας σκοράρει ένα γκολ στο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να διαθέτει μια από τις πιο αδύναμες επιθετικές γραμμές του ομίλου. Μόλις σε τρία ματ φέτος οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει δύο γκολ και σ’ ένα τρία τέρματα (με τον Ρήγα Φεραίο), τα περισσότερα σ’ ένα παιχνίδι. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει πέντε γκολ και έχει δεχθεί έξι, έχοντας στο διάστημα αυτό αρνητικό συντελεστή τερμάτων.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε με τον Λάκη Μπακάλη να έχει καταστρώσει τα αγωνιστικά πλάνα για το παιχνίδι. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές, σε σχέση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής, καθώς η ομάδα καλείται να παίξει επιθετικά και να κυνηγήσει με πάθος το γκολ. Δεν θα αγωνιστούν οι Κλεβί Κόλα και ο τιμωρημένος Σάκης Σάββας.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Καραγκιολίδης, Κούτσικος, Καλφούντζος, Αγγελής, Παπαιωάννου, Νόνης, Γελαδάρης, Πατσής, Λούγκος, Τόσκας, Κόκας  Δ., Διβανές, Ευθυμιάδης, Ρόκας, Καμπλιώνης, Μέμμος, Σέττος, Μπέικος και Χρήστου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βάιος Τσιτσανούδης από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Δημήτρη Κοτούμπα και Γιώργο Πατέτσο, επίσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Παναγιώτης Γιάγκος από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις