Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Πηλέα και Πρωτεσίλαο

Ο Πηλέας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πρωτεσίλαο σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο του ΕΤΒΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ. Ο Πρωτεσίλαος ήταν ανώτερος των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχισε να προηγηθεί με πλασέ του Παπαδόπουλου, δύο λεπτά μετά από την έναρξη του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι του Πρωτεσίλαου και δίκαια έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 67′ ο Δημόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Θάνου από την αριστερή πλευρά, έγραψε το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά το σκορ.

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Πηλέα, θέλει να αφιερώσει τον πολύτιμο βαθμό που κέρδισε με τον Πρωτεσίλαο στον φροντιστή της ομάδας, Βασίλη Καλίκη, που έχασε τον πατέρα του, αλλά και στον παίκτη του συλλόγου, Γιάννη Κοντογιάννη, ο οποίος είχε ένα ατύχημα, το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή του από το συγκεκριμένο ματς.

ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Φώτου, Βαρσαμάς (78′ λ.τρ. Καναράς), Παπαπορφυρίου, Μπάντης (55′ Ευθυμιάδης), Βαΐτσης, Μπραχιμάι (46′ Θεοδώρου), Μωραΐτης, Δημόπουλος, Θάνος, Δεδούσης (46′ Σιαμέτης).
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Χασιώτης, Α. Λάμπος, Μιχόπουλος, Χολέβας, Σούδης, Κ. Κόρκος, Μαρμαρινός (65′ Μαρικλέν), Σιαμανίκοςς (65′ Θ. Κόρκος), Βαλωτής, Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις