“Λαβωμένος” ο Ολυμπιακός Β. έχασε από τον Φάρο

Λαβωμένος από τραυματισμούς και απουσίες ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε την ήττα στην Αθήνα από τον Φάρο Κερατσινίου με σκορ 92-49. Οι γηπεδούχες έχοντας υπεροπλία κάτω από τα δύο καλάθια, ήλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό της αναμέτρησης και ξέφυγαν από την αρχή στο σκορ, φτάνοντας πολύ εύκολα στην τελική επικράτηση.

Ο Ολυμπιακός Β. δεν κατάφερε να αντιτάξει σθεναρή αντίσταση, αφού απουσίαζαν οι Ζέρβα (πρόβλημα στο γόνατο), Ζήτη (βαρύ διάστρεμμα) καθώς και η Αμερικανίδα Ουίλιαμς που είχε θέμα με τον τετρακέφαλο. Επίσης αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στο πόδι της η Κυριατζίδου.

Λογικό ήταν λοιπόν με τόσα προβλήματα ο Ολυμπιακός Β. να μη μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός κόντρα στον πολύ ισχυρό αντίπαλό του.

Διαιτητές: Χουγιάζος-Χατζημάρκος

Δεκάλεπτα: 25-9, 54-26, 70-34, 92-49
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Λειβάδης): Γκριτζά 4,Καλογήρου 9(1), Γούναρη 5, Παπαμιχαήλ 14, Μαγκλάρα 9, Παπαδοπούλου, Δίελα 12(2), Τζόνσον 14, Αλεξανδρίδου 2, Γουόκερ 21, Καρακασίδου 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 11(3), Παγκαλίδου 2, Γαλιατσάτου, Ταντουρόφσκα 14(3), Σουλτάνη, Τότση, Άντριους 17, Διαμαντοπούλου 1, Κωτούλα 1, Δεληγιάννη 3.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις