Λ. Μπακάλης: «Το ΕΑΚ είναι το σπίτι του Ολυμπιακού Βόλου»

Ο Λάκης Μπακάλης δήλωσε μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδα του επί του Αμβρυσσέα Διστόμου, πως το ΕΑΚ Βόλου είναι η έδρα των «ερυθρόλευκων». Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου από τη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος του αγώνα:

«Σήμερα, κάναμε μια μεγάλη νίκη και πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη εμφάνιση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, που έδωσαν όλοι  το 100% των δυνατοτήτων τους. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον. Είχαμε καλό ρυθμό και διάθεση και για τα 90λεπτά. Πιέσαμε ψηλά και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει, ούτε μία ευκαιρία. Εκτός από ένα λάθος στη φάση, που δεχθήκαμε το γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, δεν έκαναν άλλα οι ποδοσφαιριστές μου. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους, παίξανε καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν κι άλλες φάσεις. Είχαμε διάρκεια και ο αντίπαλος μας και στα ενενήντα λεπτά δεν δημιούργησε ούτε μία φάση. Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι σήμερα για εμάς. Πήραμε μεγάλη ανάσα. Είμαστε πιο σίγουροι για τη σωτηρία. Συγχαρητήρια, στον Αμβρυσσέα για την προσπάθεια και στον Μίκι Τσίρκοβιτς για αυτά που έχει πετύχει στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και καλή τύχη για τη ζωή του και την καριέρα του».

Για το αν το ΕΑΚ Βόλου είναι το «σπίτι» του Ολυμπιακού Βόλου, ο Λάκης Μπακάλης δήλωσε: «Εδώ είναι το σπίτι του Ολυμπιακού Βόλου. Φάνηκε από τον κόσμο, που ήταν ζεστός και κοντά μας, ενώ είναι ένα γήπεδο που εκφράζει και τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα βρίσκει άλλους ρυθμούς, είναι παθιασμένη, ενώ είναι καλός και ο αγωνιστικός χώρος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις