Ισοπαλία για Αχιλλέα Φαρσάλων με Διγενή Νεοχωρίου

Η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων κόντρα στον Διγενή Νεoχωρίου στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι ο Αχιλλέας έφτασε τους 20 βαθμούς και βρίσκονται στην 11η θέση όντας ισόβαθμοι με τον 10ο Διγενή.

Η φάση που «στιγμάτισε» την αναμέτρηση έλαβε χώρα στο 6′ και ήταν η φάση της επίτευξης του γκολ του Διγενή, όταν ο Μίχος εκτέλεσε το φάουλ ανάμεσα από την μεγάλη περιοχή του Αχιλλέα και το κέντρο ένας ποδοσφαιριστής του Διγενή ήταν ακριβώς μπροστά του, παρεμποδίζοντας την εκτέλεση ο Μίχος εκτέλεσε η μπάλα σταμάτησε στα πόδια του ποδοσφαιριστή του Διγενή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει εκ νέου φάουλ και κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Διγενή, αλλά να δείχνει «παίζεται» και στην συνέχεια της φάσης ο Σκόνδρας με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Αυτή η απόφαση όπως ήταν φυσιολογικό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ανθρώπους του Αχιλλέα με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να είναι εκνευρισμένοι και να χάνουν για περίπου ένα τέταρτο την συγκέντρωσή τους. Σε αυτό το τέταρτο ο Διγενής δημιούργησε δυο καλές στιγμές με τον Κολοβό με τον Χάμο όμως να σταματάει το πρώτο σουτ εντυπωσιακά, ενώ στην δεύτερη περίπτωση η μπάλα πέρασε άουτ.

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας ισορρόπησε την αναμέτρηση και έχασε την πρώτη του καλή στιγμή όταν το σουτ του Βούλγαρη πέρασε λίγο άουτ. Στο 35′ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Νεμπεγλέρας έκανε όμορφη σέντρα από τα αριστερά, ο Αραπίτσας έπιασε την κεφαλιά ο τερματοφύλακας του Νεοχωρίου έδιωξε προς στιγμήν όμως ο Αραπίτσας με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν ώστε να πετύχουν την ολική ανατροπή και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Αρχικά στο 55′ ο Κουρούμαλος έκανε το δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα του Διγενή να μπλοκάρει.Ενώ δέκα λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Κούλπα έπειτα από κόρνερ του Νεμπεγλέρα, πέρασε μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αχιλλέα καταγράφηκε στο 73′ όταν ο Βούλγαρης έκανε όμορφη προσποίηση έκανε και το δυνατό σουτ όμως ο τερματοφύλακας του Διγενή πετάχτηκε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ. Η τελευταία καλή στιγμή των Μυρμιδόνων καταγράφηκε στο 85′ όταν έπειτα από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Τλούπα, αυτός έκανε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και έτσι παρέμεινε το 1-1 μέχρι την λήξη του αγώνα. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Τλούπας είδε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Οικονόμου, Κούλπας, Κατσανάκης, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Μίχος, Τλούπας, Καραγκούνης, Βούλγαρης (90′ Κομισόπουλος), Αραπίτσας.

Διγενής Νεοχωρίου (Αχιλλέας Σαρακατσάνος): Ζαφείρης, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Νικόλαρος, Αετόπουλος, Τσαλάκου (90′ Ζήσης), Σκόνδρας (90′ Κακάλιας), Αμπαδιωτάκης, Τσικρικάς (70′ Κατσαμάγκας), Κολοβός (30′ λ.τ. Μεζίνι).

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις