Μισή ντουζίνα γκολ… σε ένα ημίχρονο, στο Σαρακηνός- Παγασητικός

Με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο β’  ημίχρονο, ο Σαρακηνός επικράτησε του Παγασητικού με 4-2  σε αναμέτρηση που έγινε στην έδρα του, σε ένα πολύ σκληρό αγωνιστικό χώρο, όπου οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πολύ γρήγορα στο β’ μέρος προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, με δύο αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γιάννης  Φασουράκης στο ημίχρονο. Δύο φορές μείωσαν στο γκολ οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί του πάντα άνοιγαν την ψαλίδα του σκορ υπέρ τους.
Στο 50’ ο Ρέλλος έκανε σέντρα από δεξιά, στην καρδιά της μικρής περιοχής, όπου ο δεκαπεντάχρονος Αγερώτης με ψύχραιμο αριστερό πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 52’ με μία εκπληκτική ατομική προσπάθεια έφυγε στην κόντρα, διένυσε αρκετά μέτρα κάνοντας συνεχόμενες κεφαλιές και φτάνοντας στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε εξαιρετικό τελείωμα με σουτ στη δεξιά γωνία του Κλεάνθη.
Στο 58’ ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων να σκοράρουν όταν ο Γκατζούνας έκανε την κάθετη πάσα, ο Καραγιάννης προσποιήθηκε,άφησε τη  μπάλα να περάσει κι αυτή κατέληξε στον Τσένα, ο οποίος με πλασέ μείωσε σε 2-1.
Στο 65’ ο Τσεκούρας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κοντοβά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα γκολ και το 3-1.
Στο 71’ ο Καραγιώργος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σίμου  μείωσε εκ νέου σε 3-2, για να έχουμε στο 81’ τη διαμόρφωση του τελικού 4-2, με ατομική ενέργεια του Κοντοβά, που ξεκίνησε από το κέντρο.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Μαστακούλης, Ρέλλος, Η. Ρακής, Τσαρδάκας, Μελίσσης, Σιγαλάκος (86’ Καλαμάτας) Κοντοβάς, Δ. Γκάμπας, Β. Ράκης (46’ λ. τρ. Αγερώτης), Χ. Γκάμπας (46’ Τσεκούρας)
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Σίμος, Μυλωνάς, Γκατζούνας, Καράνταγλης (72’ Δουλάς),  Κουτλουμπάσης, Τσένα, Μαρούγκας, Καραγιώργος, Δημητρίου, Ρουσσάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις