Στον αέρα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ

Πολύ πιθανή είναι η αναβολή της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και η συνεπαγόμενη διακοπή του για 20 ημέρες, προκειμένου Κυβέρνηση, UEFA, ΕΠΟ, Super League να σταθμίσουν την κατάσταση που έχει προκύψει.

Ο Υφυοπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έκανε λόγο στη δήλωσή του για “Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους”, για  “φαινόμενα που απαιτούν γενναίες αποφάσεις” και για  “προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα”.

Ο επίλογός του δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας: “Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις”.

Και η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα! Από σήμερα (Δευτέρα 12/3) αναμένεται να ανοίξει κύκλος συζητήσεων μεταξύ UEFA, κυβέρνησης, ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκας. Η διακοπή του πρωταθλήματος για μια εβδομάδα, η οποία ουσιαστικά θα δώσει “περιθώριο” τριών εβδομάδων μέχρι την επόμενη αγωνιστική λόγω του φιλικού αγώνα Ελλάδα – Ελβετία στις 23/3, είναι πάρα πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Τι θα συμβεί σ’ αυτές τις 20 ημέρες αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί. Ομως σίγουρα οι επικεφαλής της ΠΔΕ, ο Γιώργος Βασιλειάδης και τα αρμόδια στελέχη της UEFA σκέφτονται πολλά. Ποια θα είναι η επιλογή τους, θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις