Απάντηση του Διαγόρα στον Αίαντα Σούρπης

Ανακοίνωση-απάντηση, στα όσα καταγγέλλει ο Αίαντας Σούρπης, εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου. Θυμίζουμε, πως ο Διαγόρας νίκησε με 2-1, ύστερα από επεισοδιακό παιχνίδι, με γκολ που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Δημητριάδη. Στο παιχνίδι τραυματίστηκε παίκτης του Αίαντα και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καλοδήμος,  ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η ομάδα της Σούρπης με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως το ποδόσφαιρο πήγε 50 χρόνια πίσω, διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και ζητεί την παραδειγματική τιμωρία του Αλέκου Κουβελά, για το χτύπημα στον Καλοδήμο.


Η διοίκηση του Διαγόρα απάντησε, όπως προαναφέραμε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζονται τα εξής:

«Αναφορικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Αίαντα Σούρπης, ο Σύλλογός μας, αφού του ευχηθεί ειλικρινά, να είναι περαστικά, θέλει να προσθέσει τα παρακάτω:
Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της Σούρπης έγινε σε μια σύρραξη στο κέντρο του γηπέδου στην οποία υπήρξε ο ίδιος αρνητικός πρωταγωνιστής, χειροδικώντας πρώτος αυτός στον Γενικό Αρχηγό του Διαγόρα.

Επίσης δε μας διαφεύγει το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες των φιλοξενουμένων έπαιζαν ιδιαίτερα σκληρά, ενώ ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε ήδη αντικρίσει μία κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και του χαρίστηκε μία δεύτερη.

Ακόμη, από την αρχή του παιχνιδιού αρκετοί ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας, αντάλλασσαν βρισιές και χειρονομίες με τον κόσμο του Διαγόρα ενώ στο τέλος του παιχνιδιού ο τιμωρημένος πρόεδρος των φιλοξενουμένων εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών απειλώντας τους φραστικά.

Τέλος επειδή κάποιοι έχουν κοντή μνήμη, θα τους θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής που σήμερα είναι θύμα, πέρυσι, και όχι πριν 50 χρόνια, σταμάτησε την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή της Σκιάθου, σπάζοντας του το πόδι.

Ας είμαστε λοιπόν όλοι μας πιο προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούμε αλλά και στις πράξεις μας».