Λ. Μπακάλης: Πολύ φορμαρισμένος ο ΑΟ Τρίκαλα

Στο στάδιο του Βελεστίνου ο Ρήγας Φεραίος θα υποδεχθεί αύριο Κυριακή (3/5, 17.00) τον δεύτερο της βαθμολογίας Α.Ο. Τρίκαλα. Οι Βελεστινιώτες θα έχουν δύσκολο έργο, αφού οι αντίπαλοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη μια και βρίσκονται στο -2 από την πρωτοπόρο Α.Ε. Καραϊσκάκης, που μάλιστα είναι η μεθεπόμενη…

…αντίπαλος του Ρήγα.
«Θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου και για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να η απόδοσή μας να φτάσει στο 100%. Και αυτό γιατί ο Α.Ο. Τρίκαλα είναι πολύ φορμαρισμένος αυτή την εποχή και σε σχέση με τον α’ γύρο διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα με τις μεταγραφές που έκανε τον Ιανουάριο» επεσήμανε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσσαλία» ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Λάκης Μπακάλης και συνέχισε:
«Εμείς οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πειθαρχημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό τότε το παιχνίδι θα κυλήσει όπως θέλουμε».
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα απών θα είναι ο στρατευμένος Γιώργος Τσίπι που συν τοις άλλοις αναρρώνει και από πνευμονία. Στον αντίποδα, επιστρέφει από τιμωρία ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις