Κούγιας: «Ο Σωτήρης έχει όλα τα προσόντα»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας μίλησε πρώτος στη Συνέντευξη Τύπου πριν παρουσιαστεί επίσημα ο νέος τεχνικός της ομάδας κ. Σωτήρης Αντωνίου: «Με πολύ χαρά μου, παρά του ότι κοντεύουμε να γίνουμε ανέκδοτο με τις αλλαγές προπονητών, σας παρουσιάζω το νέο μας τεχνικό. Δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της ΑΕΛ, τον είχα ποδοσφαιριστή μου στα Γιάννινα, τον έκανα εγώ προπονητή στην Πάτρα, παρακολουθούσα τη πορεία του. Παρακολούθησα τη πορεία του, τον συνέστησα εγώ στον Γιαννακόπουλο στη Σπάρτη. Για την ηλικία του έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα και πετύχει πάρα πολλά. Εμένα το μυαλό μου είναι στην αποτελεσματικότητα. Γνωρίζω πως είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Σας λέω ότι ο Σωτήρης έχει όλα τα προσόντα, αυτό που εγώ και οι συνεργάτες μου θέλουμε να φτιάξουμε.

Η ΑΕΛ πρέπει να φτιάξει το δικό της προπονητή. Θέλουμε κάποιον που να γυαλίζει το μάτι του. Όποιος παραγνωρίζει ότι έγινε με τον Φυντάνη είναι λάθος. Οι προσπάθειές μας με τον κ. Ντόστανιτς απέτυχαν. Στο μικρό διάστημα που ήταν εδώ, έκανε τη νίκη με Πλατανιά και με την ΑΕΚ, αλλά και την κακή εικόνα με Λιβαδειά και Κέρκυρα. Εκεί πρέπει να αναλάβει δράση η διοίκηση. Επιτυχία είναι να πάμε στον τελικό Κυπέλλου. Εδώ δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Μας δόθηκε η ευκαιρία με την παραίτηση του κ. Ντόστανιτς να έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τον Σωτήρη Αντωνίου. Ο κ. Αντωνίου υπέγραψε ένα χαρτί αν φύγει από εδώ θα πάρουμε χρήματα εάν πάει σε μεγαλύτερη ομάδα. Αυτά που γίνανε με Γκμοχ, με Δώνη δεν θα ξανά γίνουν. Δεν έχω πραγματικά ευχαριστηθεί με κανένα προπονητή στη Λάρισα, δεν ηρέμησα ποτέ. Εύχομαι ο Σωτηράκης να είναι αυτό που ονειρευόμαστε όλοι μας. Οι ποδοσφαιριστές που τον είχαν, όπως ο Φατιόν, χάρηκαν πολύ με την πρόσληψη του νέου μας τεχνικού. Εύχομαι να ηρεμήσουμε και προπονητικά».

*Αξίζει να τονίσουμε πως ο κ. Κούγιας ανέφερε πως θα επαναλειτουργήσει το ραδιόφωνο της ΑΕΛ.

Λιόντος: «Ελπίζω με τον Σωτήρη να λύσουμε το πρόβλημα που είχαμε»

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου τεχνικού της ΑΕΛ, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ανδρέας Λιόντος τοποθετήθηκε: «Σιδερένιος ο νέος τεχνικός. Ελπίζω με τον Σωτήρη να λύσουμε το προπονητικό μας πρόβλημα και όλα να πάνε καλά».

ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΜΑΚΟΣ

πηγή: athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις