Blue Club: “Να δώσουμε ακόμη μία απάντηση”

Την απόλυτη τους στήριξη στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης που χάρισε ακόμη μία νίκη στον Σύλλογο, εξέφρασε το Blue Club, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Παράλληλα οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο Πανθεσσαλικό και στον τελικό της ΕΠΣΘ ώστε κάποιοι να πάρουν τις απαντήσεις τους όσον αφορά τη δυναμική του Συλλόγου.
Αναλυτικά:
“Ακόμα μια νίκη μας χάρισε την Κυριακή η ομάδα Μπάσκετ κερδίζοντας με 89-80 τον εύαθλο. Σημαντική νίκη λοιπόν και τεράστια επιτυχία έτσι όπως ήρθε και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ.
Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο έσπασε το αήττητο και ελπίζουμε να μην μας κοστίσει αυτό, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το ξεχάσουμε γρήγορα και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, όχι τόσο για το κύπελλο (ποτέ δεν μας ενδιέφερε το συγκεκριμένο) όσο για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε.
Καλούμαστε ως κόσμος της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ να δώσουμε ακόμα μια απάντηση, αυτή τη φορά σε κάποιον που διαδίδει σε διάφορα στέκια των Αθηνών, και όχι μόνο, πως είμαστε 100-300 άτομα γι’ αυτό κι εμείς την Τετάρτη θα δώσουμε το παρών στο Πανθεσσαλικό για να τον βγάλουμε ακόμα μια φορά ψεύτη.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΒΟΛΟΣ
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις