Βολιώτες αθλητές στο 6ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Kyokushinkiai καράτε

Την πόλη και την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στο 6ο  Βαλκανικό Πρωτάθλημα  knock – down όλων των κατηγοριών (παίδων, εφήβων, Ανδρών και Γυναικών) του δυναμικού  Kyokushinkai Karate στην Βάρνα της Βουλγαρίας, αθλητές του Αρχηγού & Εκπροσώπου της Χώρας μας  κ. Ιωάννη Στεφάνου της πρώτης και Μητρικής Οργάνωσης του συστήματος με αρχηγό τον  Kancho Shokei Matsui 8 Dan. Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου του 2018 στην Βάρνα της Βουλγαρίας με την συμμετοχή 10 Βαλκανικών κρατών που ανήκουν στην Πανευρωπαϊκή Οργάνωση του Kyokushinkai karate.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα της Ευρώπης και το έχουν αποδείξει αυτό, τόσο οι Βαλκάνιοι αθλητές και αθλήτριες στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τις επιτυχίες τους, όπως ο Βούλγαρος Πρωταθλητής Zahari Damyanov (Παγκόσμιος Πρωταθλητής του kyokushinkai Karate για την τετραετία 2015 – 2019). Την ελληνική 7μελή αγωνιστική ομάδα αποτελούν οι εξής αθλητές: Από τον Βόλο: Απόστολος Δαδάνης στην κατηγορία Κούμιτε Εφήβων 14-15 ετών στα +70 kg, Μαρία Πούλιου στην κατηγορία Κούμιτε Νεανίδων 16-17 ετών στα +70kg και Ιωάννης Στεφάνου στην Κατηγορία ΚΑΤΑ Ανδρών, από την Ναύπακτο ο προπονητής Φώτης Σκούζης  με τους εξής αθλητές: Θανάσης Σκούζης στην Κατηγορία Κούμιτε Ανδρών στα -70kg, Θύμιος Πολύδορος στην Κατηγορία Κούμιτε Ανδρών στα -80Kg, Γιώργος Χατζηανδρέου στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών στα -70kg και ο Σωτήρης Ντζουμάνης στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών στα -70Kg.

Η Ελληνική Αποστολή αναχωρεί οδικώς την Πέμπτη 15 Μαρτίου και οι αθλητές θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να κατακτήσουν μετάλλια και να προβάλλουν την χώρα μας για μια ακόμη φορά. Ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου, Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής θα συμμετέχει στο συνέδριο των Αρχηγών – Εκπροσώπων διεκδικώντας Βαλκανικό Πρωτάθλημα για την χώρα μας. Ο Σύλλογός ευχαριστεί τους χορηγούς της αθλήτριας Πούλιου Μαρίας και είναι οι εξής: Οφθαλμολογικό Κέντρο ΙΡΙΣ κ. Καψιώχας, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΠΑΠΑΔΗ, το Φαρμακείο της κ. Κοντοπαναγιώτη Ελένης, το Ζαχαροπλαστείο ΚΛΕΙΝΟΒΟΣ, το Κρεοπωλείο ΠΑΓΩΝΗΣ και το Βιβλιοπωλείο ΜΑΤΙΕΣ.

Τέλος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εύχονται στην ελληνική ομάδα καλό ταξίδι και επιτυχίες στους αθλητές.