Ώρα τελικού! Νίκη Βόλου και ΝΠΣ Βόλος διεκδικούν την “κούπα” της ΕΠΣΘ

Η ώρα του 47ου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΘ έφτασε. Νίκη Βόλου και ΝΠΣ Βόλος διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σήμερα (14/03, 16:00) στο Πανθεσσαλικό, με τον νικητή να κατακτά το τρόπαιο και να συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με όλα τους τα όπλα καθώς καμία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

O διαιτητής της αναμέτρησης μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης δεν είχε γίνει γνωστός.

Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων έχουν προμηθευτεί από 2.000 εισιτήρια, τα οποία είναι στη διάθεση των φιλάθλων από την Παρασκευή, με την προπώληση να ολοκληρώνεται σήμερα (14/03) στις 12:00. Για τον λόγο αυτό η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει τους φιλάθλους πως αύριο Τετάρτη 14/3/18, από τις 09:00 μέχρι και τις 12:00, θα μπορούν να προμηθεύονται τα τελευταία εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.»

Κατά τη χθεσινή ημέρα το ήρεμο κλίμα διαταράχθηκε όταν στο στρατόπεδο της  Νίκης συνειδητοποίησαν ότι η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του ΝΠΣ Βόλος θα έπρεπε να πάρει τα αποδυτήρια που χρησιμοποιεί η Νίκη από την αρχή της χρονιάς. Το πρόβλημα που προέκυψε αναμένεται να λυθεί σήμερα και να μην υπάρξει ένταση και αντιπαράθεση πριν από ένα παιχνίδι που όλοι ευχήθηκαν να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου.

Το pregame του αγώνα πραγματοποιήθηκε χθες (13/03) στα γραφεία της ΕΠΣΘ με τους εκπροσώπους των τεχνικών ηγεσιών και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων να παραθέτουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις