Ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Βαρδάκη η ΑΕ 2002

Ανακοίνωση εξέδωσε η Α.Ε. 2002 για να ευχαριστήσει τον κ. Κωνσταντίνο Βαρδάκη για τη βοήθεια που παρέχει στην ομάδα. Η ανακοίνωση:

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, με βαθύ αίσθημα τιμής, θέλει να εκφράσει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μια εξέχουσα προσωπικότητα του Νοτίου Πηλίου, τον κ Κωνσταντίνο Δημ Βαρδάκη κάτοικο Βέλγιου που με τις συνεισφορές του κρατά ζωντανή την προσπάθεια του συλλόγου μας να παρέχει άθλητικη δραστηριότητα στους νεους της ευρύτερης περιοχής.

Ο Κωνσταντίνος Βαρδάκης, Έλληνας της διασποράς, ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες και επίτροπος της στο Μπανγκλαντές καθώς και σε άλλες χώρες στο παρελθόν δεν ξεχνά ποτέ τον τόπο καταγωγής του.

Είναι ο άνθρωπος που μπόρεσε να κινητοποιήσει όλη την ελληνική ομογένεια στο Βέλγιο, αλλά και Βέλγους πολίτες που ενστερνίστηκαν τις προσπάθειες του για την αποστολή οικονομικής βοήθειας στους πενόμενους, από την οικονομική κρίση, Έλληνες καθώς και φορτία βοήθειας σε τρόφιμα, είδη ένδυσης, φάρμακα και ιατρικά εργαλεία, που έστειλε με νταλίκες από τη βελγική πρωτεύουσα, προκειμένου να ενισχύσουν τους σκοπούς του Δημοτικού Παντοπωλείου και του Ιατρείου Αλληλεγγύης.

Αυτός ο άνθρωπος με αίσθημα ευθύνης κάθε χρόνο ενισχύει τον σύλλογο μας και συνδράμει στη βιωσιμότητα του.

Κωνσταντίνε από καρδιάς σε ευχαριστούμε θερμά
Το Δ.Σ της Α.Ε .2002

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις