Ντεντάκης: «Του χρόνου στη Β’ Εθνική»

Ο Αντώνης Ντεντάκης εκπροσώπησε τους παίκτες του ΝΠΣ Βόλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Ο σκόρερ των τυπικά γηπεδούχων του αγώνα, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και πάθους από την πλευρά των παικτών και τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική του χρόνου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ντεντάκη:

«Κατ’ αρχάς να δώσω συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου για την κατάκτηση του τροπαίου. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ άσχημα και δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Ίσως αυτό να οφείλεται ότι αυτή η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει θέσει ως στόχο να βρίσκεται του χρόνου στη Β’ Εθνική και βρισκόμαστε κοντά σ’ αυτόν τον στόχο. Παρόλα αυτά, ήταν ένας τελικός κι έπρεπε να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι και πιο παθιασμένοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε την τύχη να σκοράρουμε ένα τρίτο γκολ ώστε να πάει στην παράταση το παιχνίδι κι εκεί θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης, εμείς συνεχίζουμε, έχουμε τα μπαράζ μπροστά μας, θα παλέψουμε και του χρόνου αυτή η ομάδα θα βρίσκεται στη Β’ Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις