Εντός έδρας ήττα για τον Ρήγα στο Βελεστίνο, 0-3 από τα Τρίκαλα

Ο Ρήγας Φεραίος υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα (Κυριακή, 3/5, 17.00) στο Βελεστίνο τον ΑΟ Τρίκαλα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου για την 28η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Βελεστίνου δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό τον αγώνα, διότι ηττήθηκε με 0-3. Μετά από αυτή την εντός έδρας ήττα, η κυανόλευκη ομάδα βρίσκεται στην έκτη θέση με 46 βαθμούς. Τα γκολ για τα Τρίκαλα πέτυχαν οι Πέντσας στο 32 και Κέρι στο 53΄ και στο 90΄.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ρήγας στο πρώτο μέρος, 0-1 από τα Τρίκαλα
Ο Ρήγας Φεραίος δεν είχε κάποια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τα Τρίκαλα κατάφεραν τη μία από τις τρεις κλασσικές ευκαιρίες που είχαν, να τη μετουσιώσουν σε γκολ. Μόλις στο 4΄ ο Πέντσας βρέθηκε απέναντι από τον Κεφαλά, αλλά ο τερματοφύλακας του Ρήγα κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του. Μετά από περίπου είκοσι λεπτά ο Πέντσας σε παρόμοια φάση με αυτή του 4΄, δεν μπορέσει να βρει ξανά δίχτυα, αφού το σουτ του βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της Βελεστινιώτικης ομάδας και κατέληξε άουτ. Αυτό που δεν κατάφερε να πετύχει, ο Πέντσας, στο 4΄ και στο 25΄, το πέτυχε στο 32΄. Ο Κέρι έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στον Πέντσα και εκείνος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, άνοιξε το σκορ 0-1.
Ο εξαιρετικός Κέρι κλείδωσε στο 53΄ τη νίκη της ομάδας του επί του Ρήγα
Στο δεύτερο μέρος ο Ρήγας ήταν καλύτερος από το πρώτο ήμιχρονο, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον ανώτερο ΑΟ Τρίκαλα. Οκτώ λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κέρι με ευθύβολο σουτ πάνω στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του 0-2. Στο 60΄ ο Μπίκας έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στον Ναουμίδη, ο οποίος βρισκόταν μέσα στην περιοχή των Τρικάλων, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν το επιθυμητό. Μετά από είκοσι λεπτά, ο Μαλάκος δοκίμασε το σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Ντάσκας. Στο 89΄ ο Μπίκας κατάφερε να πετύχει τέρμα, το οποίο ακύρωσε ο διαιτητής ως οφσάιντ. Στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού στο 90΄, ο Κέρι, που ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, κατάφερε με δεύτερο προσωπικό του τέρμα να δώσει διαστάσεις θριάμβου (0-3) στη νίκη της ομάδας του επί του Ρήγα Φεραίου.

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (65′ Γουτούλης), Βουραζέρης, Σπαθής (70′ Σιώμος), Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής (58′ Μαλάκος), Γεωργατζής, Μπίκας, Ζενούνι, Κεμάλλι.
AO Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας (43′ Στούμπος), Τέλλος, Βαγγελί, Καμπλιώνης (55′ Μηνάς), Μοσχάκης, Παπαευθυμίου Π. , Πέντσας, Κέρι, Σπάσιτς (65′ Μπασιάκας)

Σκόρερ: Πέντσας, Κέρι
Διαιτητής: Καραντώνης Δ. (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παρασίου Σ. (Ημαθίας), Αναστασίου Γ. (Λάρισας)
Παρατηρητής: Φλώτσιος Σ. (Βοιωτίας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις