Βενέτης: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας»

Στο ραδιόφωνο του “Βόλος 98.6 FM” και στην εκπομπή “CLASICO” φιλοξενήθηκε ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Βασίλης Βενέτης, ο οποίος μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ και την κατάκτηση του τροπαίου ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για θετική κατάληξη και στον δικαστικό αγώνα του Συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Βενέτη στον “Βόλος 98.6 FM”

Για τον τελικό με τον ΝΠΣ Βόλος

«Ήταν ένα παιχνίδι που το χάρηκε ο κόσμος, το χάρηκαν οι ποδοσφαιριστές, πάνω απ’ όλα, ήταν ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο μπήκαν πέντε γκολ. Ένα παιχνίδι χαράς για τη Νίκη Βόλου, όπως εξελίχθηκε, δεν είναι βέβαια ένα τρόπαιο που είναι να μπει και στην τροπαιοθήκη μας. Είναι ένα παιχνίδι που θα το ξεχάσουμε πολύ γρήγορα και θα στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

Για το αν περίμενε πως το παιχνίδι θα έχει αυτήν την εξέλιξη και ειδικά την εμφάνιση της Νίκης στο πρώτο ημίχρονο

«Εγώ την πιστεύω πάρα πολύ αυτήν την ομάδα, είναι πολύ αγωνιστική. Την έχω δει σε όλα τα φετινά παιχνίδια κι όταν παίζουμε καλή μπάλα, σε καλό γήπεδο κι ο αντίπαλος παίζει ανοικτά, δε τα φοβάμαι αυτά τα παιχνίδια. Τα δύσκολα παιχνίδια για αυτήν την ομάδα είναι όταν κλείνεται ο αντίπαλος, όταν είναι κακό το γήπεδο και δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο. Όταν παίζεται μπάλα, η ομάδα είναι πολύ καλή».

 Για το αν τα προβλήματα που παρουσιάστηκε τις τελευταίες δύο μέρες έδωσαν μεγαλύτερο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές

«Η ομάδα θα το είχε το πάθος. Τώρα, σχετικά με κάποιες ενέργειες πουέγιναν, τα οποία δε θέλω να τα σχολιάσω, όμως είναι μερικά μικρά πράγματα που ίσως επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές μας. Ούτως ή άλλως, θα ήταν παθιασμένοι οι ποδοσφαιριστές μας, γιατί το ήθελαν αυτό το παιχνίδι και το Κύπελλο».

Για το αν ήθελε το παιχνίδι ακόμη περισσότερο ο Τζιώρας

«Επειδή ζω από πολύ κοντά το πώς δουλεύουν αυτά τα παιδιά, ναι, το ήθελε παραπάνω Χρήστος. Όχι να αποδείξει κάτι, έχει αποδείξει την αξία του πολλές φορές, απλά, είναι μία δικαίωση γι’ αυτόν και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών για τη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις και τον ιδρώτα τους. Ήταν αγωνιστικός, δεν τον βοηθάει η τύχη τον τελευταίο καιρό να σκοράρει, βέβαια. Βοηθάει, όμως, σε πολλούς άλλους τομείς».

Για το «κόλλημα» του Τζιώρα να θέλει να γίνεται ησυχία στο γήπεδο όταν η ομάδα του πετυχαίνει  γκολ…

«Τώρα, για την ησυχία που λέτε, ίσως ακούει πολλά από την κερκίδα που δεν πρέπει να ακούει. Είναι κι ένας τρόπος αντίδρασης αυτός».

Για τον δικαστικό αγώνα  της Νίκης σε σχέση με την εγγραφή του ΝΠΣ Βόλος στα μητρώα της ΕΠΣΘ

«Νομίζω πως στον δικαστικό τομέα είμαστε πολύ δυνατοί. Τώρα , αν θα δικαιωθούμε, δεν το ξέρω. Γίνεται, όμως, ένας μεγάλος αγώνας από εξαίρετους νομικούς που νομίζω ότι κάποια στιγμή θα αποδώσει. Δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή η στιγμή, αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα δικαιωθεί».

Για το αν η Νίκη αδίκησε τον εαυτό της φέτος στο πρωτάθλημα καθώς κέρδισε στα ντέρμπι και έχασε βαθμούς με υποδεέστερους αντιπάλους

«Σίγουρα έχει αδικήσει τον εαυτό της, αλλά μην ξεχνάμε πως ένα πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Υπάρχουν πάντα καλές και κακές στιγμές, υπάρχουν παιχνίδια που δεν εξελίσσονται όπως θέλουμε, υπάρχουν και κάποιοι απρόβλεπτοι παράγοντες. Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις στο πρωτάθλημα. Αν δείτε, όλες οι ομάδες έχουν απώλειες. Τώρα, πέσαμε σε έναν όμιλο με μία ομάδα που δεν έχει απώλειες και γι’ αυτό μείναμε τόσο πίσω. Αν δείτε όλους τους άλλους ομίλους, όλες οι ομάδες κάπου κάνουν στραβά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις