Αχιλλέας Μπέος: «Η Νίκη κέρδισε παλικαρίσια»

Στο Blue Heart FM παρενέβη τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Βόλου με αφορμή σχόλιο ακροατή, ο οποίος αναφερόμενος στον τελικό της ΕΠΣΘ είπε πως ο ΝΠΣ Βόλος δεν “χτύπησε” το παιχνίδι για πολιτικούς λόγους. Ο κ. Μπέος τόνισε πως ο Βόλος ήθελε το Κύπελλο όσο το ήθελε και η Νίκη, όμως ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος:

«Με πληροφορήσανε πριν λίγο ότι βγήκε στο τηλέφωνο κάποιος ακροατής σας και είπε ότι ο Βόλος δεν “χτύπησε” το παιχνίδι κλπ. Θέλω να πω κατηγορηματικά, η Νίκη Βόλου κέρδισε παλικαρίσια το χθεσινό (14/03) παιχνίδι και πήρε το Κύπελλο. Εγώ δεν έχω τέτοια δυνατότητα να πω σε παίκτη να κάτσει να χάσει, γνωρίζω και είμαι πεπεισμένος ότι ο Βόλος “χτύπησε” το παιχνίδι, ήθελε το Κύπελλο όσο και η Νίκη Βόλου και το πήρε ο καλύτερος, που ήταν η Νίκη Βόλου.

Τέτοια κουτσομπολιά είναι να μην λέγονται, γιατί μειώνεται και η αξία της χθεσινής νίκης και αφήνονται υπονοούμενα που δεν έχουν καμία βάση. Επίσης, να ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ θα κριθώ ως Αχιλλέας Μπέος και ως Δημοτική Αρχή για τα έργα που κάνω στην πόλη και όχι για το ποια ομάδα είμαι. Τώρα, τι ομάδα είμαι και τι οπαδικά συναισθήματα έχω, ούτε αφορά κανέναν, ούτε και θα κάτσω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Όπως κάθε άνθρωπος έχω κι εγώ τα δικά μου συναισθήματα. Τελεία και παύλα.

Συγχαρητήρια στη Νίκη για τη νίκη της ήταν μία άξια νίκη και της εύχομαι καλή συνέχεια. Όσο για το λεωφορείο που είπατε, ούτε λεωφορείο είχε ναυλώσει ο Βόλος, ούτε μπλουζάκια είχε βγάλει. Αλλά ότι ήθελε το Κύπελλο, το ήθελε. Συγχαρητήρια και πάλι στη Νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις