Γ. Αλεξίου: Ο αγώνας της χρονιάς για τον Ρήγα Φεραίο

Τεράστια βαθμολογική σημασία έχει το αυριανό παιχνίδι (3 μ.μ.) του Ρήγα Φεραίου με τον Α.Ο. Σελλάνων για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Με νίκη οι «κυανόλευκοι» θα φτάσουν τους 31 πόντους και θα «πιάσουν» βαθμολογικά τους αντιπάλους τους και τον Αμβρυσσέα Διστόμου (που θα κάνει το ρεπό του). Μάλιστα, επειδή θα υπερτερούν στην τριπλή ισοβαθμία θα βρεθούν στην 7η θέση, δηλαδή πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Στον Ρήγα έχουν άριστη ψυχολογία μετά το «διπλό» επί του Οπούντιου και προετοιμάστηκαν κατάλληλα για τον αγώνα, ενώ το θετικό είναι πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Φυσικά σκέφτονται τη νίκη και μόνον αυτή, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο παίκτης-προπονητής Γιώργος Αλεξίου: «Δεν χωρά αμφιβολία ότι μιλάμε για τον αγώνα της χρονιάς. Και για μας, αλλά και για τα Σέλλανα η νίκη μπορεί να ισοδυναμεί με την παραμονή στην κατηγορία. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας. Θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κατακτήσουμε.

Οφείλουμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό να είμαστε επιθετικοί, τόσο όταν έχουμε τη μπάλα, όσο και όταν την έχει ο αντίπαλος. Επίσης, να είμαστε δυνατοί, αφού πολλά θα κριθούν στις προσωπικές μονομαχίες. Από κει και πέρα χρειάζεται ηρεμία και φυσικά ευστοχία ώστε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Μακάρι σε αυτό το κρίσιμο ματς να έχουμε και την τύχη στο πλευρό μας».

Ο 27χρονος ανασταλτικός μέσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία των φιλάθλων, περιμένοντας από αυτούς να δώσουν βροντερό «παρών»: «Φυσικά κοντά μας θέλουμε και πιστεύω ότι θα έχουμε και τους φιλάθλους του Βελεστίνου και των γύρω περιοχών. Πάντα μας υποστηρίζουν με θέρμη και το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνουν και την Κυριακή. Τους έχουμε ανάγκη και ελπίζω με τις εκδηλώσεις τους να αποτελέσουν τον 12ο και συνάμα πολυτιμότερο παίκτη του Ρήγα Φεραίου στο ματς που αν είναι νικηφόρο θα μας φέρει κοντά στο στόχο της σωτηρίας».

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις