Κ. Σταματίου: Χωρίς άγχος με ΝΠΣ Βόλος

Στην έδρα του πρωτοπόρου του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ΝΠΣ Βόλος, αγωνίζεται αύριο Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος φιγουράρει στη 2η θέση της κατάταξης, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά, αν και νεοφώτιστος.

Όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αυριανού παιχνιδιού, ωστόσο, ο Γυμναστικός θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός Κώστας Σταματίου με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε: «Ο στόχος της παραμονής επετεύχθη και πλέον έχουμε ησυχάσει. Από εδώ και πέρα δεν έχουμε κανένα άγχος. Απομένουν τρία παιχνίδια στα οποία θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις, ώστε να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Θα είναι μεγάλη επιτυχία να τερματίσουμε στη 2η ή και στην 3η θέση.

Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής, αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή και μάλιστα στην έδρα του. Η αποστολή μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και φυσικά το ξέρουμε αυτό. Μάλιστα, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνει από την άποψη ότι ο αντίπαλος προέρχεται από την απώλεια του Κυπέλλου, οπότε είναι λογικό να θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Εμείς, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ό,τι βγει…».

Στο μεταξύ, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στον Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς ο Χρήστος Χολέβας εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί. Έτσι ο κ. Σταματίου θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις