Λ. Μπακάλης: Νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο Κυριακή 18/3 στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» τον Οπούντιο Μαρτίνου, είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, ωστόσο, το γεγονός ότι ο Οπούντιος είναι εκ των ουραγών του πρωταθλήματος δεν παρασύρει τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι παραμένουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και δεν χαλαρώνουν την προσπάθειά τους. Ο Λάκης Μπακάλης με δηλώσεις του στο goalpost,.gr αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών, τονίζοντας τα εξής: «Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε στο ΕΑΚ τον Οπούντιο, μια ομάδα που έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία, η οποία ωστόσο έχει δείξει πως παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, να επιβάλουμε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τον ρυθμό μας και να πετύχουμε γρήγορα ένα γκολ, το οποίο θα λειτουργήσει θετικά για μας στη συνέχεια.

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα έρθει εύκολα η νίκη, αν εμείς δεν είμαστε αυτοί που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Οπούντιος δεν έχει κανένα άγχος και αυτού του είδους τα παιχνίδια χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή. Εκείνο που τονίζω στους παίκτες μου, όλη την εβδομάδα είναι, πως θα πρέπει να παρουσιαστούν ιδιαίτερα σοβαροί, να αγωνιστούν με πάθος, όπως στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και είναι ευκαιρία να συνδυάσουμε την Κυριακή ένα νικηφόρο αποτέλεσμα με καλό ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας του φιλάθλους μας που θα έρθουν στο γήπεδο για να στηρίξουν τον Ολυμπιακό. Έχω τονίσει, πως το ΕΑΚ είναι μια έδρα που εκφράζει τους ποδοσφαιριστές μου. Η ομάδα βρίσκει άλλους ρυθμούς, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και σ’ αυτό συντελεί και ο καλός αγωνιστικός χώρος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις