«Νυστέρι» για τον Μιχάλη Λάμπρου του Ιάσονα!

Ο ποδοσφαιριστής του Ιάσονα, Μιχάλης Λάμπρου, τραυματίστηκε στο 79’ της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Δύναμη, η οποία έληξε με 1-0 υπέρ του Ιάσονα και διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Ο αμυντικός μέσος του συλλόγου της Άλλης Μεριάς είχε περάσει ως αλλαγή στο 70’ του αγώνα και έπειτα από εννέα λεπτά, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια του, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έδειξαν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου στο δεξί του πόδι. Ο Λάμπρου πρόκειται να χειρουργηθεί στο ΙΑΣΩ της Λάρισας, το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας (19/3), έπειτα από συνεννόηση με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Επίσης, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Ιάσονα Άλλης Μεριάς εύχονται μέσω του Goalpost.gr στον δεύτερο αρχηγό της ομάδας, Μιχάλη Λάμπρου, να είναι επιτυχημένη η επέμβαση που πρόκειται να υποβληθεί στο δεξί του πόδι  και να επανέλθει γρήγορα στις υποχρεώσεις του Ιάσονα, φορώντας ξανά τη φανέλα της ομάδας.

Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Χαλύφας

Ελαστικά Καλαμίδας 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις