Πρόγραμμα της ARSENAL στη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 30 Απριλίου έως και τις 3 Μαίου στις εγκαταστάσεις του OlimpicoSportClub της ακαδημίας «ΑγίαΆννα» το Advanced Development Programτων Arsenal Soccer Schools υπότηνεπίβλεψητουΛάκηΠαπαϊωάννου (scout της Arsenal FC καιτεχνικόςδιευθυντήςτωνσχολώνστηνΕλλάδα), του Ton De Hoop (καθηγητήποδοσφαίρουτης Royal Netherlands Football Association) αλλάκαι scout απόάλλεςομάδεςτηςΕυρώπης. Πάνω από 100 παιδιά γεννημένα από 1998 έως και το 2003 σε Ελλάδα και Κύπρο προπονήθηκαν και έπαιξαν φιλικά παιχνίδια.

Το Advanced Development Program είναι σχεδιασμένο για να παρέχει συμπληρωματική προπόνηση και αξιολόγηση με την καθοδήγηση και τις επαγγελματικές οδηγίες του καθηγητή ποδοσφαίρου της Royal Netherlands Football Association και συνεργάτη των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα Τon De Hoop. Σκοπός του είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών ώστε να διεκδικήσουν θέση σε επαγγελματική ομάδα στο εξωτερικό ή την Ελλάδα με τη συμπλήρωση του 16ου έτους.

simos-advanced

Μέχρι τώρα αρκετά παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μεταπήδησαν από τη σχολή τους σε επαγγελματικές ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος και σε ομάδες του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις