Έπιασε κορυφή και πάλι ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πέρασε με νίκη 3-1 από την Καλλιθέα, είναι στην κορυφή και περιμένει το ντέρμπι Παναχαϊκή – Άρη για να δει αν θα παραμείνει εκεί.

Η Καλλιθέα μπορεί να αιφνιδίασε μόλις στο 2ο λεπτό τον ΟΦΗ με το γκολ του Συριόπουλου, αλλά η ομάδα της Κρήτης είχε τις απαντήσεις και πριν κλείσει το ημίχρονο πήρε προβάδισμα στο σκορ με τους Μάνο (8’) και Ντίνα (43’) και πήρε τελικά τη νίκη με 3-1.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος με δύο γκολ – φάουλ έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ, αφού πρώτα ο Δημήτρης Μάνος είχε ισοφαρίσει άμεσα σε 1-1 μόλις έξι λεπτά μετά το γκολ που δέχθηκαν οι κρητικοί.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τον Λεάλ ο ΟΦΗ στο 33ο λεπτό για να προηγηθεί πιο γρήγορα στο σκορ και με τον Σμυρλή στο 49ο λεπτό η Καλλιθέα που θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει σε 2-2.

Η ομάδα της Καλλιθέας έδειξε πως δεν έχει συνέπεια στο παιχνίδι της και παρότι ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και προηγήθηκε στην πρώτη φάση του ματς, δεν κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της και τον ρυθμό ώστε να αγχώσει τον ΟΦΗ.

Μετά και από αυτή την ήττα τα δεδομένα είναι πολύ δύσκολα για την αθηναϊκή ομάδα, αφού έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία και απομένουν μόλις 10 παιχνίδια για να αλλάξει την κατάσταση εκτός από τα δύο με τις ομάδες που έχουν αποχωρήσει.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει το δικαίωμα να ελπίζει πως θα μείνει εκεί ανάλογα με αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Άρη την Κυριακή (18/3 – 15:00 ΕΡΤ3).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΟΦΗ 1-3 
ΓΚΟΛ: 2′ Συριόπουλος – 8′ Μάνος, 43′, 83′ Ντίνας
ΔΟΚΑΡΙ: 49′ Σμυρλής – 33′ Λεάλ
KΑΛΛΙΘΕΑ (Γ. Κορακάκης): Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Πολίντορο, Συριόπουλος, Καντέ, Χοτζάλι (53′ Παυλής), Μάκο, Ταμπάκης (80′ Ζυγκερίδης), Τσατσόπουλος (65′ Μίγγος), Σμυρλής

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Πουρτουλίδης (68′ Βαφέας), Λεάλ (78′ Κοέλιο), Ντίνας, Κουτσιανικούλης (46′ Κοιλιάρας), Μάνος.

ΔIAITHTHΣ: Μανούχος (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις