“Συνέτριψε” ο Θησέας τον Ανθ. Γαζή

Δεν αντέχει κριτικής η αναμέτρηση μεταξύ Ανθ. Γαζή και  Θησέα, όπου οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν μία ευρεία σε έκταση σκορ νίκη, επικρατώντας στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, με 1-8.

Με γκολ από πολύ νωρίς ξεκίνησαν οι αγριώτες που σκόραραν σχεδόν ένα τέρμα ανά δεκάλεπτο,  εκμεταλλευόμενοι ουσιαστικά την αδυναμία το Ανθίμου Γαζή να προβάλει αντίσταση, σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, αντιμετωπίζοντας σε ακόμη μία αγωνιστική πολλά προβλήματα απουσιών.
Με γκολ μόλις στο 3ο λεπτό, με πλασέ του Αντζούρη άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, κάνοντας το το 0-2 στο 8’ με κεφάλαια το Μερμίγγη από ασίστ του Αντζούρη.
Στο 16’ ο Ισά με σουτ μέσα από την περιοχή  σημείωσε το 0-3 για να έχουμε στο 36’ το 0-4 με πλασέ του Σφάκα. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με γκολ για τους γηπεδούχους αυτή τη φορά, με σκόρερ τον Ταφίλη στο (44’) μετά από απόκρουση του Στούκα και σουτ στην επαναφορά της μπάλας.
Το 0-5’ έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό, με δυνατό σουτ του Σφάκα έξω από την περιοχή,  για να έχουμε στο 64’ το 1-6, με το δεύτερο γκολ του Ισά μετά από κάθετη πάσα του Κοτζαθανάση.
Ο Βλάχος με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 78’ έκανε το 1-7, για να έχουμε το τελικό   1-8 στο 86’ με γκολ του Ρουκά, που πλάσαρε μέσα από την περιοχή.
Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, στο 62’ οι φιλοξενούμενοι με τον Οικονόμου και στο 85’ ο Άνθιμος Γαζής με σουτ του  Μπρισμπέου έξω από την περιοχή, που σημάδεψε στο οριζόντιο.
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Βούλγαρης, Αλεξίου, Αντζούρης, Σένκο, Λάσκος (30’ Μπόγιαν), Κατσικαδάμος, Μπρισμπέος, Κίτσας, Ταφίλης, Καρούτσος (50’ Μυλωνάς)
ΘΗΣΕΑΣ:  Στούκας (46’ Καγιάννης), Ρουκάς, Αναστασίου (60’ Παπαρούνας), Μοράλες (46’ Καραλόπουλος), Δημουλάς, Οικονόμου, Ισά, Σφάκας, Αντζούρης (25’ Βλάχος), Κοτζαθανάσης, Μερμίγγης

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις