Ακλόνητο φαβορί με Οπούντιο ο Ολυμιακός Β. (pregame)

Τρεις στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης με 33 βαθμούς, χωρίς ωστόσο, να έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει τα δύο παιχνίδια που έχει ακόμη να δώσει (έχει να κάνει και το ρεπο του), με Οπούντιο σήμερα Κυριακή στο ΕΑΚ και Γ.Σ. Αλμυρού την 1η Απριλίου, επίσης εντός έδρας.
Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα (18/3) αντιμετωπίζουν στις 15.00 στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» τον Οπούντιο και θεωρητικά έχουν εύκολο έργο, απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς και του χρόνου θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Φθιώτιδας. Μαζί με το Βελούχι έχει τις περισσότερες ήττες εκτός έδρας (εννέα) και συντελεστή τερμάτων 5-25 μακριά από το Μαρτίνο.
Ο Λάκης Μπακάλης και οι συνεργάτες του δούλεψαν όλη την εβδομάδα με τους παίκτες, με στόχο ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί δυνατός και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, ενώ θα έχει και τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο ΕΑΚ.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό μέσα στην εβδομάδα. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να μην χρησιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να αγωνιστεί ο Καραγκιολίδης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Σάββας, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία. Στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα παίξει ο Γελαδάρης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Νόνης και Τόσκας, με τον νεαρό Παπαϊωάννου, πάντως, να διεκδικεί και αυτός θέση. Στον άξονα θα παίξουν οι Λούγκος και Ρόκας, οι Καμπλιώνης και Δ. Κόκας θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, με τον Διβανέ και έχει πιο επιτελικό ρόλο, πίσω από τον προωθημένο Χρήστου. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Αγγελής, Ευθυμιάδης, Ζάχος, Κούτσικος, Μπέικος, Πατσής και Σέττος.  Εκτός έμειναν ο Κλεβί Κόλα και ο στρατευμένος Γιώργος Μέμμος.
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Στράτος Σουλίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Φώτη Εμμανουήλ και Κώστα Πραχάλη, επίσης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κωστής της ΕΠΣ Λάρισας.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Οπούντιο Μαρτίνου  στο ΕΑΚ:
Συγκεκριμένα:
-Γενική είσοδος: 10€
-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, αλλά και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια VIP, των 15 ευρώ.
Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις