Ο υπέρ πάντων αγώνας για τον Ρήγα με ΑΟ Σελλάνων (pregame)

Το παιχνίδι της χρονιάς είναι για τον Ρήγα Φεραίο το σημερινό (18/3) με τον ΑΟ Σελλάνων στο Βελεστίνο, καθώς οι «κυανόλευκοι» μόνο με νίκη θα παραμείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00.

Οι δύο ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία και ο νικητής του σημερινού αγώνα θα βάλει τις γερές βάσεις για την παραμονή. Ο ΑΟ Σελλάνων, πάντως, βολεύεται και με ισοπαλία, καθώς αν κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια φτάνει τους 38 βαθμούς και δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής.

Τον σημερινό αγώνα θέλουν να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου στο Βελεστίνο και τα γειτονικά χωριά, διότι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν ο ιστορικός σύλλογος θα παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Μπόρας, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Κυριάκος, Ράπτης, Μπομπότης, Αλεξίου,  Παπαγεωργίου, Τσιώλης, Χατζησταμάτης, Μπακάλης, Γεωργατζής, Παπακώστας, Νασιακόπουλος, Σουγκάρης, Τζοβάρας, Τσελεπής.

Ο Ευάγγελος Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων,  ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί θα είναι οι Βασίλης Μάνος και Κώστας Στάικος από την ΕΠΣ Λάρισας, ενώ ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας θα εκτελέσει χρέη παρατηρητή διαιτησίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις