Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας οι Νέοι της Νίκης Βόλου!

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας φιγουράρει από σήμερα (18/03) η ομάδα πόλο Νέων της Νίκης Βόλου καθώς κέρδισε τον Ηλυσιακό με 9-8, στο ντέρμπι που έκρινε την είσοδό της στο «Final 8» του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία καθώς η ομάδα υδατοσφαίρισης της Νίκης μπαίνει «σφήνα» σε παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η Βουλιαγμένη και η Γλυφάδα.

Η πρόκριση της Νίκης στην οκτάδα του θεσμού είναι ιστορικής σημασίας καθώς πετυχαίνεται για πρώτη φορά, και μάλιστα ο στόχος κατακτήθηκε με μία ομάδα που αποτελείται κυρίως από έφηβους και που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και πάλι τη νέα σεζόν στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.

Η Νίκη στην προημητελική φάση που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη και για να προκριθεί στην τελική οκτάδα, κέρδισε τον Φοίβο 14-6, γνώρισε την ήττα από τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ με 15-3 και επιβλήθηκε του Ηλυσιακού με 9-8.

Η πορεία που διανύει το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου από την ημέρα της ίδρυσής του είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, καθώς εκτός από την πρώτη ομάδα που έχει εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, οι επιτυχίες των τμημάτων υποδομής, με τη συνεχή τους παρουσία σε τελικές φάσεις ηλικιακών πρωταθλημάτων, δίνουν το στίγμα της οργανωμένης και συστηματικής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις