Νίκη για Παγασητικό, διαμαρτυρίες για Αγ. Παρασκευή

Εντυπωσιακή αναμέτρηση σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ήταν αυτή που έγινε στο γήπεδο Σαρακηνού μεταξύ του Παγασητικού και της Αγίας Παρασκευής κι έληξε με νίκη  της ομάδας των Αλυκών και σκορ 2-1. Πολλές φάσεις δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες, ο Τσένα πέτυχε και τα δυο τέρματα του Παγασητικού, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι μετά το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με την εκπνοή του οποίου ισοφάρισε ο Παγασητικός  και όλα ξεκίνησαν από το μηδέν…

Αναμφισβήτητα η φάση που έκρινε το αποτέλεσμα σημειώθηκε στο 67ο λεπτό, όταν ο Καραγιώργος βρέθηκε σε τετ α τετ, ο  Τσιτσιρίκος έκανε έξοδος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, διώχνοντας την μπάλα μακριά από την εστία του, ωστόσο συγκρούστηκε με τον επιθετικό του Παγασητικού και οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν πεσμένοι στο έδαφος. Από τον διαιτητή Κούστα και τον επόπτη Μπαρτζιαλή, που ήλεγχε την περιοχή της Αγ. Παρασκευής, δεν υπήρξε καμία υπόδειξη και έτσι η φάση εξελίχθηκε, με την μπάλα να φτάνει λίγα μέτρα μπροστά από το χώρο του κέντρου στον Τσένα, ο  όποιος έκανε μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ κι έστειλε την μπάλα στην κενή εστία, κάνοντας το 2-1.
Ακολουθούσε μεγάλη αναταραχή και θα πρέπει να τονίσουμε, ότι η συμπεριφορά όλων  ήταν απόλυτα πολιτισμένη και κυρίως των ανθρώπων της Αγίας Παρασκευής, που θεωρούν (και διαμαρτύρονται) ότι αδικήθηκε σε αυτή τη φάση, αφού ο τερματοφύλακας τους βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος και τραυματίας, χωρίς να διακοπεί το παιχνίδι.
Μετά από 7λεπτη διακοπή, προκειμένου να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα Τσιτσιρίκο, αυτός έχοντας αιμορραγία στη μύτη και  νιώθοντας ζάλη, δεν μπόρεσε να συνεχίσει, αντικαταστάθηκε κι έφυγε για το νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα στη μύτη.
Κατά τα λοιπά, το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 20ο λεπτό, όταν ο Γιαννούλας με κάθετη πάσα έβγαλε τον Καραγιάννη σε θέση τετ α τετ κι αυτός “τσίμπησε” την μπάλα περνώντας την πάνω από τον τερματοφύλακα Κλεάνθη, γράφοντας το 0-1.
Στο 45’ ο Τσένα με σουτ έξω από την περιοχή στο “παραθυράκι της εστίας του Τσιτσιρίκου έφερε το παιχνίδι στο 1-1.
Οι γηπεδούχοι λίγο μετά το 2-1 είχαν πολύ δυνατό σουτ του Τσένα έξω από την μεγάλη περιοχή, που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με τον τερματοφύλακα Ζήγρα να αποκρούει σε δεύτερο σουτ στην επαναφορά, στην κλασικότερη από τις πολλές φάσεις που δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Ζιώγας, Καράνταγλης, Κουτλουμπάσης (78’  Μαρούγκας), Λάιος, Καραγιώργος (95’ Δουλάς), Δημητρίου, Σίμος (92’ Μάρκος)

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος (74’ λ. τρ. Ζήγρας), Κούκιος (68′ Αλαμάνης) Παναγιώτου, Λούμπάρδος, Χατζημητροφάνης, Τσίλογλου (92’ Κατσαγεωργίου), Μαλακασιώτης, Γιαννούλας, Καραγιάννης, Τρίμης, Λιάτσικος (82’ Μεγαγιάννης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις