«Έσωσε» την παρτίδα στο 93′ ο ΝΠΣ «Βόλος», 2-2 με τον Γ.Σ. Αλμυρού

Το απόρθητο κάστρο του ΝΠΣ «Βόλος» δεν κατέρευσε από τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος είχε σε εξαιρετική μέρα το Φλίγκο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, αλλά δεν έφυγε νικητής από το δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Βόλου. Ο Τζελίδης ήταν αυτός που με δύο τέρματα κατάφερε να κρατήσει την ομάδα του αήττητη και να της χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, προσπαθώντας να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες με οργανωμένες επιθέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησαν στην κόντρα, κατακτώντας δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας.

Πώς παρατάχθηκαν οι ομάδες
Ο τεχνικός του ΝΠΣ «Βόλος» Χουάν Φεράντο επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς να πάρουν φανέλα βασικού και να ξεδιπλώσουν τις επιθετικές και αμυντικές αρετές τους. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με διάταξη 4-2-3-1.

Ο Φλίγκος «πάγωσε» τη Νεάπολη!
Οι «κυανόλευκοι» ευτύχισαν στην πρώτη καλή στιγμή, που τους παρουσιάστηκε στο παιχνίδι, να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ο Φλίγκος εκτέλεσε από μακρινή απόσταση, απευθείας το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του, στέλνοντας στο 18′ τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπουργάνη και γράφοντας το 0-1.
Στο 33′ ο Γ.Σ. Αλμυρού παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά ο Φλίγκος δεν κατάφερε αυτή τη φορά να νικήσει τον Μπουργάνη. Ο επιθετικός των «κυανόλευκων» βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΝΠΣ «Βόλος», όμως ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Φλίγκου.
Αυτό που δεν κατάφερε η ομάδα του Κώστα Σταματίου, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι με τον Τζελίδη. Ο Σαλαμούρας έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Σταυράκη, ενώ στην επαναφορά, ο Τζελίδης με άψογο πλασέ, ισοφάρισε σε 1-1 για τους «κυανέρυθρους», που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

«Χτύπησε» και στο δεύτερο μέρος ο «Φλι-γκολ»!
Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Φλίγκο να χτυπάει στην πρώτη καλή φάση που παρουσιάστηκε στον Γ.Σ. Αλμυρού. Ο επιθετικός των «κυανόλευκων» βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή στο 58′, στρώνοντας τη μπάλα στον Κοντοβά, που σούταρε σε πρώτο χρόνο, με τον Μπουργάνη να αποκρούει αρχικά τη μπάλα, ενώ στην επαναφορά ο Αλεξανδρής σούταρε, αλλά ο Δημόπουλος απέκρουσε με το χέρι τη μπάλα επάνω στη γραμμή.
Ο κεντρικός αμυντικός του ΝΠΣ «Βόλος» αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα στη συγκεκριμένη φάση και αποβλήθηκε από το παιχνίδι στο 58′. Στο επόμενο λεπτό, ο Φλίγκος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Αλεξανδρής από τα ένδεκα βήματα, χαρίζοντας και πάλι το προβάδισμα στον Γ.Σ. Αλμυρού (1-2).
Στο 93′ ο Τζελίδης έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του. Ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων με σουτ από πλάγια θέση, κέρδισε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση τον Σταυράκη και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Κόκκινη: 58′ Δημόπουλος.
Σκόρερ: 39′, 93′ Τζελίδης-18′, 59′ Φλίγκος.
Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας).
Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Π. Σακκάς (Θεσσαλίας)
ΝΠΣ «ΒΟΛΟΣ»: Μπουργάνης, Καλαμίδας, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Τζελίδης, Διμηνάς (81′ λ.τρ. Πίτου Γκαρσία), Ντόσης (63′ Ουνγιαλίδης), Μηλιώτης, Κολλάς, Σαλαμούρας (81′ Μαλακασιώτης), Μελισσόπουλος.
Γ.Σ. Αλμυρού: Σταυράκης, Κόκκας (46′ Γκατζούλης), Μπαρούτας, Σαββίδης, Χολέβας., Αλεξανδρής, Κιπτίου, Στουρνάρας, Φλίγκος, Σκοπελίτης (74′ Τσιουρής), Κοντοβάς.

Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Χαλύφας

Ελαστικά Καλαμίδας 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις