Ρήγας από “ατσάλι”, λύγισε και τον ΑΟ Σελλάνων (1-0)

Με γκολ του Σπύρου Γκάγκα στο 1ο λεπτό του αγώνα ο Ρήγας κέρδισε τον ΑΟ Σελλάνων με 1-0 και όχι μόνο έμεινε ζωντανός στην υπόθεση “παραμονή στην κατηγορία”, αλλά πλέον εξαρτάται από τα πόδια του ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων.

Ο Σπύρος Γκάγκας έχει ανοίξει το σκορ και τρέχει στην κερκίδα για να το πανηγυρίσει

Οι Βελεστινιώτες σημείωσαν την 5η συνεχόμενη νίκη – ενδιάμεσα έκαναν και το ρεπό τους – και σε περίπτωση που κερδίσουν τον Αχιλλέα Φαρσάλων εκτός έδρας και τη Θήβα στην έδρα τους, θα πανηγυρίσουν την παραμονή τους στην Γ’ Εθνική. Τη δυνατότητα αυτή τους την έδωσε η ήττα της Θήβας στην Οιχαλία από τον Διγενή, που την μπλέκει σε περιπέτειες.

Ο Τζοβάρας θα χάσει μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του

Ο Ρήγας Φεραίος μετά το τέρμα που πέτυχε στην πρώτη φάση στα καρέ των φιλοξενούμενων, διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και κράτησε εύκολα το υπέρ του σκορ ενώ έχασε και σπουδαία ευκαιρία με τον Τζοβάρα, στην επανάληψη, να διπλασιάσει τα τέρματά του και να κλειδώσει τη νίκη.

Ο Ρήγας Φεραίος είχε τη θερμή συμπαράσταση από εκατοντάδες φίλους της ομάδας, ενώ περίπου 70 ήταν οι φίλοι του ΑΟ Σελλάνων που ταξίδεψαν στο Βελεστίνο

Το ματς

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Ρήγα στο παιχνίδι. Μόλις στο 1ο λεπτό οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν κόρνερ, το εκτέλεσε ο Σπαθής και ο Γκάγκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 11’ έχασαν καλή ευκαιρία με τον Μπόρα. Ο ΑΟ Σελλάνων στη συνέχεια είχαν δύο καλές στιγμές με τους Κούρκουλα (κεφαλιά άουτ) και στο 22’ (σε σουτ του Κοντού η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ).

Στο διάστημα 25’-45’ ο Ρήγας είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 26’ ο Τζοβάρας με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχαν τα σουτ που επιχείρησαν οι Τσελεπής στο 30’ και ο Τζοβάρας στο 38’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βελεστίνου έφτασαν μια ανάσα από το 2-0 στο 53’. Ο Χατζησταμάτης έφυγε στην αντεπίθεση και μόνος απέναντι από τον Κουτσόπουλο απέφυγε να σουτάρει, δίνοντας τη μπάλα στον Τζοβάρα, ο οποίος δεν περίμενε την μπαλιά και σούταρε άουτ.

Ο ΑΟ Σελλάνων στο 75’ απείλησε με ισοφάριση τον Ρήγα. Ο Υφαντής εκτέλεσε φάουλ και ο Διπλάρης με κεφαλιά έστειλε η μπάλα εκτός εστίας του Παπαγιάννη.

Στο 90’ ο διαιτητής Γρατσάνης απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες τον Κυριάκο.

Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης (83’ Παπακώστας), Μπόρας (74’ λ.τρ. Κυριάκος), Τζοβάρας, Τσιώλης (91’ Γεωργατζής), Τσελεπής (87’ Νασιακόπουλος).

Α.Ο. Σελλάνων: Κουτσόπουλος, Έρβιστ, Τζάνης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος (65’ Διπλάρης), Μάττας (46’ Μπαλαπάνος), Χάδιαρης (81’ Παπαδημητρίου), Βουκομάνοβιτς, Κοντός, Υφαντής (91’ Παπαδημητρόπουλος).

Όρκος νίκης από την ομάδα του ΑΟ Σελλάνων
Η καθιερωμένη φωτογραφία της εντεκάδας για τον Ρήγα
Αποθέωση για τον Γκάγκα από τους φίλους του Ρήγα Φεραίου
Ο Τζοβάρας δεν θα σημαδέψει σωστά, με την μπάλα να περνάει άουτ στο τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο

Δεν το πιστεύει ο Τζοβάρας ότι έχασε το γκολ από τόσο πλεονεκτική θέση

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις