Σ. Ρόκας: Σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια

Ο Στάθης Ρόκας  εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Οπούντιο. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα κοιτάζει το ίδιο σοβαρά όλα τα παιχνίδια και αυτό έκανε και στο σημερινό παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Ρόκα:

«Είχαμε πει πριν το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα ότι έχουμε τρεις τελικούς. Δεν μας νοιάζει πως είναι ο αντίπαλος, αλλά κοιτάζουμε το ίδιο σοβαρά όλα τα ματς. Νομίζω ότι το δείχνουμε στο γήπεδο. Κοιτάζουμε να κάνουμε το «τρία στα τρία», για να τελειώσει η χρονιά, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θεωρώ ότι δεν αντέχει σε κριτική. Ήταν ένας μονόλογος, μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Αυτό είχαμε πει στα αποδυτήρια με τα παιδιά. Να είμαστε σοβαροί από την αρχή για να πετύχουμε γρήγορα ένα γκολ. Μετά από εκεί και πέρα, πιστεύαμε, πως δεν θα είχαμε πρόβλημα. Δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γρήγορα, ωστόσο, ήρθε το γκολ και η συνέχεια ήταν εύκολη για μας.

Συνεχίζουμε, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας με τον Αλμυρό, θα το δούμε και αυτό το ματς με την ίδια σοβαρότητα, να κάνουμε ένα καλό φινάλε και να πάρουμε τους τρεις πόντους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις