Όλα έγιναν σε ένα ημίχρονο…

Ο Σαρακηνός κατάφερε να πάρει εκτός έδρας νίκη από τη Σκιάθο με σκορ 4-1,  σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και σημειώθηκαν όλα τα γκολ. Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Φασουράκη εξαργύρωσαν την προσφορά της διοίκησης να μεταβεί όλη η ομάδα στο νησί από την προηγούμενη μέρα. 

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για δυο περιπτώσεις πέναλτι  που δεν καταλογίστηκαν υπέρ της ομάδας τους. Στο α΄
ημίχρονο σε ανατροπή του Φιλιππούλη και στο 3-1 για χέρι παίκτη του Σαρακηνού, εντός της περιοχής, σε σουτ του Καμπουρέλη, με τον διαιτητή Καλατζή να δείχνει“παίζεται”.
Το 0-1 έγινε με την έναρξη του β’ μέρους (49’), με διαγώνιο σουτ του Σιγαλάκου από πλάγια θέση.
Στο 52’ ο Κοντοβάς εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, έκλεψε και πλάσαρε το Νικολαΐδη κάνοντας το 0-2.
Στο 59’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα με τον Φιλιππούλη, που μείωσε σε 1-2, όταν ο Γράντας αρχικά έκανε απόκρουση σε αντίπαλη προσπάθεια, όμως η μπάλα πήγε στον Φιλιππούλη που έκανε το γκολ.
Στο 68΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκάμπα, όταν βρέθηκε σε τετ α τετ, με τον Κοντοβά να εκτελεί εύστοχα σημειώνοντας το 1-3.
Ακολούθησε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Ελ. Πρίφτι έξω από τη περιοχή, σε φάση που ενδεχομένως ο Γράντας να άλλαξε λίγο και την πορεία της μπάλας.
Στο 73’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-4, με συρτό γωνιακό σουτ του Γκάμπα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, που έστειλε τη μπάλα στη γωνία της αντίπαλης εστίας.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Χρυσάνθης, Ελ. Πρίφτι, Τουρναβίτης (68’ λ. τρ. Γραβάνης), Καμπουρέλης, Μπρέγκου, Αλικά, Σιδηρόπουλος (75’ Γ. Γκιαουράκης), Χισάι, Νασιάκος (60’ Αλ. Τζελάι), Φιλιππούλης (75’ Χρ. Τζελάι)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρέλλος, Ηλ. Ρακής, Γιαμαλής, Τσαρδακάς, Καλαμάτας, Τσεκούρας (60’ Χρ. Γκάμπας), Κοντοβάς, Μελίσσης, Β. Ρακής (73΄ Στεργίοπουλος), Σιγαλάκος (80΄ Αγερώτης)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις