Α2 πόλο: Πέρασε και από τη Λάρισα η Νίκη, 14-7 τον Ν.Ο.Λ.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ομάδα πόλο της Νίκης για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Επικράτησε με 14-7 εκτός έδρας του Ν.Ο. Λάρισας, σημειώνοντας την πέμπτη νίκη της σε επτά παιχνίδια. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η Νίκη βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης.

Οι «κυανόλευκοι» επέβαλαν τον ρυθμό τους και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς. Δυσκολεύτηκαν μόνο μόνο στην πρώτη περίοδο όπου το σκορ ήταν 3-3. Στη συνέχεια παίζοντας καλή άμυνα προηγήθηκαν με 6-4 στο ημίχρονο.

Ο αγώνας διεκόπη στην τρίτη περίοδο για 10 λεπτά, καθώς υπήρξε ένταση μεταξύ της κερκίδας και του πάγκου της Νίκης και ενώ εκείνη τη στιγμή η Νίκη προηγούνταν με 4-7. Οι παίκτες της Νίκης, ωστόσο, δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή, συνέχισαν να παίζουν ωραίο πόλο και να αυξάνουν σταδιακά τη διαφορά στο σκορ, επικρατώντας στο τέλος με 14-7.

Ο Δανιήλ σημείωσε τέσσερα γκολ για τη Νίκη, ενώ ο Μαρτζούχος πέτυχε τρία.

Διαιτητές: Κ. Κυράνης, Χατζηγούλας.
Οκτάλεπτα: 3-3, 1-3, 1-4, 2-4.
Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζουμπουλιάς): Μπεζιλιώτης, Χατζηλιάδης, Λέτσιος 2, Ζαφειρίου, Γκαγκασούλης, Αθ. Δανιήλ 1, Ευσταθίου, Μπουλογιάννης, Καρύδας, Πατούνας 4, Τσόγκας, Σκέντος.
ΝΙΚΗ (Μπλάνας): Φαρσάρης, Τ. Δανιήλ 4, Γκανάτσιος 1, Βάτσος, Μακρής 1, Θεοδωρόπουλος 1, Γκατζούνας, Γλούμης, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης 1, Καρκαλιάνης 2, Μόσιος, Μαρτζούχος 3, Κοκκινάκης 1.

Τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο είναι τα εξής:
Ν.Ο. Πατρών-Νηρέας Π. 9-4
Ν.Ο. Χαλκίδας-ΟΦΘ 10-9
Άρης-Ηλιούπολη 8-3
Ν.Ο. Λάρισας-Νίκη 7-14

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις