Αναμονή για τις διευκρινίσεις Κομίνη

Μέσα στη μέρα αναμένεται να φτάσει στο γραφείο του αθλητικού δικαστή το υπόμνημα του Γιώργου Κομίνη με τις διευκρινίσεις στα ερωτήματα που του τίθενται από τον πρόεδρο του οργάνου, Σπυρίδωνα Καποδίστρια, σχετικά με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας και οδήγησαν στη διακοπή του.

Υπενθυμίζεται πως η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε την Παρασκευή και διήρκεσε πέντε ώρες, με την έδρα να μην αποδέχεται το αίτημα της βίαιης προσαγωγής του διαιτητή για να καταθέσει αυτοπροσώπως, αλλά να ζητείται να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα που θα διαλευκάνουν γιατί διέκοψε το ντέρμπι και σε ποιον επιρρίπτει την ευθύνη.

Το έγγραφο του Κομίνη θα διαβιβαστεί στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και τα νομικά τους τμήματα θα έχουν προθεσμία 48 ωρών για να παρουσιάσουν τις δικές τους θέσεις επί των απαντήσεων του διαιτητή, ενώ η απόφαση του οργάνου αναμένεται από την Τετάρτη και μετά.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως η πλευρά του ΠΑΟΚ προσανατολίζεται στο να ζητήσει την παρουσία του Κομίνη και την εξέτασή του στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει έφεση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις