Η οικογένεια της Νίκης εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον Απόστολο Βαλαχά

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Απόστολου Βαλαχά, που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, εκφράζει σύσσωμη η “οικογένεια” της Νίκης Βόλου.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης 

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Απόστολου Βαλαχά που έφυγε από τη ζωή.
Ο Απόστολος Βαλαχάς είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Νίκης Βόλου, τη δεκαετία του ’60 πετυχαίνοντας πολλά τέρματα, ενώ και ο γιος του αργότερα Θόδωρος, αγωνίστηκε τη δεκαετία του ’90 στην ομάδα της Νίκης Βόλου».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση των Παλαιμάχων του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

“Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο των παλαιμάχων του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Απόστολου Βαλαχά που έφυγε από τη ζωή.
Ο Απόστολος Βαλαχάς είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Νίκης Βόλου, τη δεκαετία του ’70 πετυχαίνοντας πολλά γκολ, ενώ και ο γιος του αργότερα Θόδωρος, αγωνίστηκε τη δεκαετία του ’90 στην ομάδα της Νίκης Βόλου.

Ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου

Φτωχότερο είναι από τα ξημερώματα το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας από την  απώλεια του Απόστολου Βαλαχά. Ο Όμιλος Φιλάθλων ΝΙΚΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις