Αμφίβολος μόνο ο Νικολιάς με Λάρισα

Η 3η θέση είναι ο ρεαλιστικός στόχος, πλέον, του Ολυμπιακού Βόλου, μετά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ηρακλής και ΑΕΚ ξέφυγαν στη βαθμολογία, δείχνουν πως δεν έχουν αντίπαλο και η «μάχη» θα περιοριστεί στο ποια ομάδα θα καταλάβει την 3η θέση, η οποία μπορεί να μην είναι προνομιούχος, ωστόσο, μετά…

…από τα όσο ακούγονται για αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, ποτέ δεν ξέρεις αν και ο τρίτος της κατάταξης δεν ανέβει κατηγορία.
Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω την ήττα από τον Ηρακλή και επικεντρώνονται στο θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 9/5 στις 19.00 στο ΕΑΚ (δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας για τους «ερυθρόλευκους»).
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι παίκτες του συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, δίχως να έχει επηρεαστεί η ψυχολογία τους: «Δεν χρειαζόμαστε ψυχολόγο στα αποδυτήρια, όλοι ήμαστε μια χαρά» είχε τονίσει στη συνέντευξη Τύπου, μεταξύ άλλων, ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξανδρο Νικολιά, ο οποίος λόγω τραυματισμού είχε χάσει το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα και η τεχνική ηγεσία θα προετοιμάσει την ομάδα για να πετύχει την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΛ.
Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον… αέρα των «βυσσινί» φέτος, καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις