Φιλικά με ΑΕΚ για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου

Οι νεαροί αθλητές – μαθητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου είχαν την ευκαιρία την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία ως φιλοξενούμενοι της ΑΕΚ.


Η Α.ΠΟ.Β. επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα με τρία τμήματα του συλλόγου και συγκεκριμένα τις ηλικιακές κατηγορίες  2003, 2004 και 2006 με τους νεαρούς αθλητές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τις εμπειρίες που αποκόμισαν σε όλη της διάρκεια της επίσκεψη τους στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Στα φιλικά παιχνίδια με τα αγωνιστικά τμήματα της ΑΕΚ οι νεαροί αθλητές  της Α.ΠΟ.Β. απέσπασαν κολακευτικά σχόλια κερδίζοντας τις εντυπώσεις και παρουσιάζοντας αρκετά καλή εικόνα τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και σε θέματα συμπεριφοράς, με την Ακαδημία να παραμένει πιστή στον σκοπό της που είναι μέσα από την μεθοδική άθληση η διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων αθλητών, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και παράλληλα ο πολιτισμός της άθλησης.

Τέλός η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου ευχαριστεί θερμά την ομάδα της ΑΕΚ για την φιλοξενία με τα παιδιά να δηλώνουν ενθουσιασμένα με τις εμπειρίες που αποκόμισαν και θα αποτελέσουν σημαντικά εφόδια για το μέλλον.

Δελτίο Τύπου ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΛΟΥ