Β. Τσιαμήτας: Η Ακρόπολη ξέρει να κερδίζει, να χάνει και να σέβεται…

Μέσα από μια μακροσκελή ανακοίνωση- εξομολόγηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Ακρόπολης Βασίλης Τσιαμήτας, με πολύ γλαφυρό ύφος εκφράζει τη δική του θέση, για όσα έγιναν στο παιχνίδι έδρας με τον Ανθ. Γαζή και είχε ως επακόλουθο την τιμωρία της ομάδας του, για επεισόδια που έγιναν στο ημίχρονο της προαναφερθείσας αναμέτρησης. Αναλυτικότερα…

“Η Ακρόπολη ξέρει να κερδίζει και να χάνει δίκαια, σέβεται όλες τις ομάδες και όλους τους αντίπαλους παίχτες,  αλλά δεν θα σεβαστεί κανέναν που πάει με ύπουλο τρόπο να της κάνει ζημιά.
Καταδικάζω ως πρόεδρος της ομάδας την εισβολή του φιλάθλου στον αγωνιστικό, γεγονός χώρο που γίνεται πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της πορείας μου ως πρόεδρος τα τελευταία 6 χρόνια. Άλλωστε, μπορούν να το επιβεβαιώσουν  όσες ομάδες έχουν φιλοξενηθεί στο χωριό και στο γήπεδό μας κι αν έχει παράπονο κάποιος, του ζητώ να το πει δημόσια.
Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι όλο το συμβάν έγινε από την προκλητικότητα του αρχηγού αυτής της ομάδας (σ.σ. Ανθ. Γαζή),που διαπληκτιζόταν έντονα με συμπαίκτη του και μεταξύ τους, σ’ όλο το ημίχρονο και ασχολιόταν όλη την ώρα με τους ήρεμους φιλάθλους μας.
Ακόμη και με την λήξη του ημιχρόνου, επιτέθηκε προς τους φιλάθλους (αυτά τα αναφέρω για να τα ξέρουν τι συνέβη οι υπόλοιπες ομάδες, που θα έχουν αντίπαλο τη συγκεκριμένη ομάδα, να είναι προετοιμασμένες και να μην την πατήσουν και αυτές… το έχουν σύστημα για να περνούν βαθμούς από δω και πέρα).
Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά ο διαιτητής έγραψε αυτά που του είπαν να γράψει, μόνο εις βάρος μας, γιατί εγώ ήμουν απασχολημένος έξω με τον κόσμο, γιατί η δουλειά της διοίκησης και του προέδρου είναι να ηρεμεί την όλη κατάσταση.
Δεν θα μας διδάξει ήθος αυτή η ομάδα, που παίξαμε αγώνα κατακαλόκαιρο και δεν είχαν φέρει ένα μπουκαλάκι νερό… ψάχναμε στα περίπτερα της περιοχής και προς τιμήν του ο πρώην προπονητής τους, ζήτησε συγνώμη στο τέλος του αγώνα.
Να με συγχωρήσετε αν κούρασα, αλλά πρέπει να αναφέρω πως έγιναν τα γεγονότα, γιατί νιώθω ότι με πνίγει το δίκιο, κοντεύω να “σκάσω” κι όφειλα να πάρω θέση. Αν ήταν λάθος της ομάδας μας θα ζητούσα μόνο συγνώμη και θα αναλάμβανα το φταίξιμο ως πρόεδρος κι ως  ομάδα. Αλλά η προκλητικότητα είναι για κάποιους ένα χόμπι και για κάποιους άλλους επάγγελμα…
Καταδικάζω και πάλι την εισβολή φιλάθλου, που πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά το ματς τα “βρήκαν” κιόλας μεταξύ τους!
Υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει και ας υπάρξει πάλι προκλητικότητα από ποδοσφαιριστές κι από δω και πέρα θα υπάρχει κάμερα σε κάθε αγώνα.
Κι όσο για τα λιπάσματα που γράψατε στην ανακοίνωσή σας, ότι εσείς τα αγοράζετε, όλοι ξέρουν τι έχω κάνει για το γήπεδο και για την ομάδα με τι κόστος, κόπο και κούραση, εγώ, ο αντιπρόεδρος και οι ποδοσφαιριστές.
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που είναι μαζί και “δεμένοι” μέχρι τέλους. Είμαστε και θα είμαστε ομάδαααααααα…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις