Καλά στην υγεία του ο τερματοφύλακας Γ. Τσιτσιρίκος

Πέρα από κάθε αποτέλεσμα, επιτυχία ή αποτυχία μιας ομάδας, αυτό που μετρά ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών.

Στο το 67ο λεπτό της αναμέτρησης Παγασητικός- Αγ. Παρασκευή, είχαμε τον τραυματισμό του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Γιώργου Τσιτσιρίκου, ο οποίος πάνω στη φάση, όταν πραγματοποιούσε έξοδο, τραυματίστηκε στο πρόσωπο, σε σύγκρουση με τον ποδοσφαιριστή του Παγασητικού Καραγιώργο.
Ο τερματοφύλακας της Αγ. Παρασκευής χτύπησε στη μύτη έχοντας αιμορραγία κι όλοι φοβήθηκαν για κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από επτάλεπτη διακοπή, απαραίτητη για να  σταματήσει η αιμορραγία, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων επέμενε να αγωνιστεί, ωστόσο λίγες στιγμές μετά αισθάνθηκε ζαλάδα, αντικαταστάθηκε και μετέβη στο νοσοκομείο για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις.
Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι, ευτυχώς, δεν υπήρχε τίποτα σοβαρό, οπότε ο νεαρός πορτιέρο επέτρεψε στην καθημερινότητά του έχοντας ως ενθύμιο από αυτή την άτυχη στιγμή, κάποιες μώλωπες…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις