Με το… δάχτυλο στη σκανδάλη ο Ηρακλής για αδειοδότηση Παναθηναϊκού

Η Πολιτεία παρουσιάζεται να έδωσε το «ΟΚ» και η Super League να περιμένει την επιβεβαίωση της ΕΠΟ και του Βαγγέλη Γραμμένου για την αλλαγή στον κανονισμό αδειοδότησης, που θα ευεργετήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Ηρακλής ετοιμάζεται για καταγγελίες και νομικές ενέργειες, κατά πάντων!

Με το… δάχτυλο στη σκανδάλη βρίσκονται στη Μίκρα. Το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης του άρθρου 57 της UEFA στον κανονισμό αδειοδότησης ΕΠΟ που προωθήθηκε τελευταία ως σενάριο που θα σώσει τον Παναθηναϊκό, θα σημάνει την απενεργοποίηση ποινής υποβιβασμού. Παρ’ ότι μεσούσης της σεζόν και δέκα ημέρες πριν την προθεσμία κατάθεσης φακέλων αδειοδότησης εκτιμάται ως ακραίο σενάριο η Ομοσπονδία να αλλάξει τους κανονισμούς, στον Ηρακλή παρακολουθούν στενά τα σενάρια και τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα.

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν θα παρέμβει με καταγγελία (αν περάσει το σενάριο αυτό) ο Γ.Σ. Ηρακλής όπως έπραξε μετά τις εξελίξεις για το Koriopolis, αλλά το σημερινό Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, το Ιδρυτικό Σωματείο της ΠΑΕ που γνώρισε πέρσι τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό και έχει έννομο συμφέρον. «Θα προχωρήσουμε άμεσα σε νομικές διαδικασίες. Θα καταγγείλουμε και θα ζητήσουμε αποζημιώσεις από οποιονδήποτε έχει εμπλοκή στο θέμα» σχολίαζαν χθες στη Μίκρα, τονίζοντας μάλιστα πως ήδη υπάρχει επικοινωνία με νομικούς που παρακολουθούν το ζήτημα. Διευκρίνιζαν παράλληλα πως η αντίδρασή τους δεν έχει να κάνει συγκεκριμένα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (αλλά με όσους και αν επιβεβαιώσουν το συγκεκριμένο σενάριο) και θα είναι ακριβώς η ίδια οποιαδήποτε ΠΑΕ και αν «ευεργετηθεί» σε μια ενδεχόμενη «απενεργοποίηση» της ποινής υποβιβασμού.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις