Αρχίζει το πρωτάθλημα Ενστόλων

Μετά από πολλές αναβολές και διαβουλεύσεις, το πρωτάθλημα Ενστόλων αρχίζει σήμερα, έστω και με τη συμμετοχή λιγότερων ομάδων, αφού δεν θα συμμετέχουν σ’ αυτό οι ομάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και κάποιες των παλαιμάχων.
Έτσι, στη «μίνι» διοργάνωση των έξι αγωνιστικών θα βρεθούν αντιμέτωπες η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, οι Παλαίμαχοι Μαγνησίας και η Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Βόλου (Φ.Ε.Κ. Βόλου).
Οι αγώνες θα διεξάγονται στα γήπεδα της Ι.Μ. Δημητριάδος και στο βοηθητικό του ΕΑΚ, κάθε Πέμπτη και Σάββατο ή Κυριακή, αρχής γενομένης από σήμερα Πέμπτη στις 16.00. Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας και στους Παλαίμαχους Μαγνησίας.
Το άλλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, μεταξύ της Αστυνομική Διεύθυνσης Μαγνησίας και των Κυπρίων Φοιτητών, θα γίνει στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, το προσεχές Σάββατο (24/3).
Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ, με την υποστήριξη της ΕΠΣ Θεσσαλίας κι όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, θα έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις