«Νοκ άουτ» Νικολιάς και Τριανταφυλλάκος

Χωρίς δύο ποδοσφαιριστές καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα για το παιχνίδι με τη Λάρισα (9/5, 19.00) ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Αλέξανδρου Νικολιά και Βασίλη Τριανταφυλλάκου. Ο πρώτος υποφέρει από θλάση στον…

…τετρακέφαλο και υποβάλλεται σε θεραπεία, με την ελπίδα να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο την Παναχαϊκή εκτός έδρας. Όσον αφορά τον Τριανταφυλλάκο υποφέρει από πελματιαία απονεύρωση, «έσφιξε» τα δόντια και έπαιξε με ένεση στο ματς με τον Ηρακλή, ωστόσο, δεν μπορεί να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, θυμίζουμε, πως θα χάσει και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή, καθώς έχει δηλωθεί σ’ εκείνο το ματς να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες).
Ενοχλήσεις τα πλευρά αισθάνεται ο Διονύσης Μακρυδημήτρης, ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται σήμερα να λάβει μέρος κανονικά στην προπόνηση.
Χθες οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το πρωί στο ΕΑΚ και στη συνέχεια παρακολούθησαν σε video το παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τους επεσήμανε τα λάθη τους. Το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις