ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.: «Το μεγαλείο της παραπληροφόρησης»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καταφέρεται κατά συγκεκριμένων Μέσων ηλεκτρονικής ενημέρωσης, τα οποία ανέφεραν πως το χθεσινό φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη διεκόπη προσωρινά, λόγω επεισοδίων, γεγονός που ουδέποτε συνέβη. Όπως άμεσα είχατε ενημερωθεί από το goalpost.gr, υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στις κερκίδες και… …στη συνέχεια οι οπαδοί του Άρη απομακρύνθηκαν από το Πανθεσσαλικό με απόφαση της Αστυνομίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με έκπληξη διαβάσαμε σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου ότι κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Άρης, οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν εντός του αγωνιστικού χώρου με συνέπεια τη διακοπή του αγώνα για μερικά λεπτά. Προς ενημέρωση λοιπόν, των «έγκριτων» δημοσιογράφων αλλά και των αναγνωστών, ουδέποτε εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί των δύο ομάδων και ουδέποτε διεκόπη ο αγώνας λόγω επεισοδίων. Τα όποια –μικρής έντασης και διάρκειας- επεισόδια έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου και δεν επηρέασαν στο ελάχιστο τη διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης. Η μοναδική στιγμή που ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα ήταν όταν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ένας σκύλος.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν από πού και ποιον προήλθε η «είδηση» αυτή, που είχε ως συνέπεια να αναπαραχθεί στις περισσότερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες παραπληροφορώντας τον φίλαθλο κόσμο που δεν βρισκόταν στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Επίσης είναι απορίας άξιον, πως είναι δυνατόν να μεταδίδεται μία είδηση η οποία δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Και επειδή η εικόνα αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα όλων των παραπάνω, το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου ώστε να διαπιστώσει και μόνος του για το αν υπήρξε διακοπή του αγώνα λόγω εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Κάποια στιγμή η παραπληροφόρηση και κυρίως η ψευδής πληροφόρηση πρέπει να σταματήσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις