Λ. Μπακάλης: Ετοιμοπόλεμοι μέχρι τέλους

Φιλικό παιχνίδι με τον Σαρακηνό δίνει σήμερα Παρασκευή στις 15.45 στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς αύριο οι «ερυθρόλευκοι» δεν αγωνίζονται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (θα κάνουν το ρεπό τους).

Η τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» στο σημερινό φιλικό θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή της. Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης πιθανότατα θα προφυλαχθεί, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι έτοιμος ακόμη να αγωνιστεί. Θυμίζουμε, πως οι Γιώργος Μέμμος και Δημήτρης Τόσκας υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία και δεν προπονούνται με την ομάδα, ενώ κανονικά στο φιλικό θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Σέττος. Ο 26χρονος επιθετικός είχε πάρει διήμερη άδεια από τη διοίκηση του συλλόγου και σήμερα επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

«Το παιχνίδι με τον Σαρακηνό γίνεται για να μην μείνει η ομάδα αγωνιστικά άπραγη και να μην βγει εκτός ρυθμού, ενόψει και του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με τον Γ.Σ. Αλμυρού. Θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές, από τους οποίους είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά στις προπονήσεις.

Δεν χαλαρώνουμε την προσπάθεια, καθώς θα πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι στο παιχνίδι με τον Αλμυρό, τη στιγμή που δεν έχουμε εξασφαλισμένη την παραμονή στην κατηγορία και χρειαζόμαστε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα» τόνισε με δηλώσεις του στο goalpost.gr ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λάκης Μπακάλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις