ΑΣ Πήγασος Βόλου: Προπονητική ημερίδα shidokan karate

Στις 18/03/18 στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Πήγασου Βόλου πραγματοποιήθηκε προπονητική/ αγωνιστική ημερίδα shidokan karate ( shido boxing και knock down) στις ακαδημίες και στα τμήματα seniors  υπό την εποπτεία του  αρχηγού / εκπροσώπου του shidokan στην Ελλάδα shihan  Κατσούρα Ληο 7 Dan.

Η ημερίδα είχε σκοπό την τεχνική αναβάθμιση και προετοιμασία των αθλητών εν όψη του κυπέλλου  κεντρικής Ελλάδος της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) και  το παγκόσμιο πρωτάθλημα shidokan που θα πραγματοποιηθεί στην Ουκρανία τον Ιούνιο.

Σημαντική ήταν η βοήθεια της shihan Αϊστρατή Γεωργίας  η όποια είναι επίσημη διαιτητής της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε και πρόεδρος διαιτησίας της Ελληνικής οργάνωσης shidokan (E.O.S) που κατατόπισε τους αθλητές επάνω στους κανονισμούς μάχης του knock down και στο shido boxing.

Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλητές από τον τον Α.Σ «ΠΗΓΑΣΟΣ ΒΟΛΟΥ» με προπονητές τον sensei Κατσούρα Δημήτριο, τον sensei Σπανοδήμο Γεώργιο και την sempai Μπεχλιβάνη Αδαμαντία,  από τον Α.Σ «ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» με προπονητές τον Sensei Κο Τελκή Κων/νο , τον sempai Βλαχονάτσιο Διονύσιο και την sempai Μπαγλαντζή Ειρηλένα και από τον Α.Σ «shidokan Βολου» με προπονητη τον sensei Βογιαντζή Αντώνιο.

Στην διοργάνωση παραβρέθηκαν επίσης  ο γραμματέας του Α.Σ ΠΗΓΑΣΟΣ Κος Πέτσης Νικόλαος και ο έφορος των τμημάτων καράτε του Α.Σ Πήγασος sensei Δήμου Ευάγγελος.

Ο Α.Σ Βόλου Πήγασος και η Eλληνικη Oργανωση Shidokan  ευχαριστούν τον γιατρό των αγώνων ΚΟ Γιασλακιώτη Βασίλειο και  την χειροπράκτη Νταμκαρέλου Δέσποινα για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην διοργάνωση. Επίσης ευχαριστούν τους χορηγούς : REEF CAFÉ – ΨΗΣΤΑΡΙΑ «ΣΑΜΑΡΑΣ» – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΛΙΠΑΣΤΩΝ «FIDEL»- ΜΕΣΣΗΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ REAL ESTATES» – ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ «ΓΙΑΚΑΚΟΓΛΟΥ SPORTS».

Δελτίο Τύπου ΑΣ Πήγασος Βόλου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις