Είχε κέφια ο Ολυμπιακός Β., 7-0 το Σαρακηνό

Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό, μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Σαρακηνού. Οι “ερυθρόλευκοι” χωρίς να δυσκολευτούν πήραν τη φιλική νίκη με 7-0, απέναντι στην  ομάδα του Σαρακηνού, η οποία προσπάθησε για το καλύτερο, κόντρα σ’ ένα αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Στο α’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β. είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δεν κινδύνευσε σχεδόν σε καμία περίπτωση, ενώ πέρα από τα τρία γκολ που πέτυχε, είχε πολλές επιθετικές προσπάθειες, από τις οποίες θα μπορούσε να έχει σημειώσει περισσότερα τέρματα.
Στο 9ο λεπτό από δεξιά σέντρα του Σάββα,  ο Νόνης με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 1-0 και στο 18’ ο Διβανές ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μελίσση, το πέναλτι εκτέλεσε ο Δ. Κόκας πετυχαίνοντας το 2-0.
Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε δύο καλές στιγμές με σουτ του Καμπλιώνη (24’), που πέρασε λίγο άουτ και  και σουτ του Δ. Κόκα (26’),που εξ επαφής απέκρουσε ο Γράντας.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (27’) ο Διβανές έκανε τη σέντρα από δεξιά κι ο Καμπλιώνης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Από εκείνο το σημείο και μετά υπήρξαν άλλες τρεις ευκαιρίες για τους “ερυθρόλευκους”. Στο 29’ σούτ του Λούγκου  που πέρασε άουτ, σουτ του Χρήστου (34’) από σέντρα του Σάββα που πέρασε και πάλι άουτ και πέντε λεπτά αργότερα (39’) ο Καμπλιώνης έστειλε την μπάλα επίσης άουτ με κεφαλιά, από σέντρα του Σάββα κι αυτή τη φορά.
Για το Σαρακηνό η μοναδική στιγμή που φάνηκε απειλητικός ήταν στο 37ο λεπτό, όταν ο Μελίσσης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κούτσικος μπλόκαρε εύκολα.
Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β. συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, μένοντας συνέχεια στην επίθεση. Στο 53΄ο Διβανές εκτέλεσε καταπληκτικά φάουλ κι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία, κάνοντας το 4-0. Στο 55’ ο Διβανές και πάλι σούταρε, αλλά ο Γράντας μπλόκαρε αυτή τη φορά και στο 63΄ο Καμπλιώνης μέσα από την περιοχή επιχείρησε σουτ πετυχαίνοντας το 5-0. Στο 67’ μετά από σουτ του Ζάχου η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνομένων, στρώθηκε στον Καμπλιώνη, ο οποίος εύκολα έγραψε το 6-0.
Στο 80’ ο Μπέικος έχασε πολύ καλή ευκαιρία, αφού σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά έδιωξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, στο 84΄σέντρα- σουτ το Καμπλιώνη έδιωξε ο Πλιάγκας στο δεξί “παραθυράκι” της εστίας του και στο 87’ ο Καμπλιώνης εκτέλεσε φάουλ,  έκανε το 7-0 και πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ.
Στο 88’ τραυματίστηκε ο Δ . Κόκας κι αποχώρησε, αφού χτύπησε στην ωμοπλάτη, ωστόσο η πρώτη εκτίμηση δεν παραπέμπει σε κάτι σοβαρό.

Διατητής: Σαμαράς
Βοηθοί: Τρυφωνίδης, Παπαδημητρίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κούτσικος (46’ Κωνσταντίνου), Σάββας (60’ Αγγελής), Γελαδάρης, Νόνης (60’ Πατσής), Παπαϊωάννου, Λούγκος, Κόλα, Δ. Κόκας, Χρήστου (60’ Ζάχος), Διβανές (60’ Μπέικος), Καμπλιώνης
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας (60’ Πρέζας- 80’ Πλιάγκας),  Ρέλλος, (46’ Στεργιόπουλος), Γ. Μαστασκούλης, Ηλ. Ρακής, Τσαρδακάς, Μελίσσης, Σιγαλάκος, Χρ.  Γκάμπας, Β. Ρακής (80 Ανδρεόυ), Αγερώτης (46’ Τζήμας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις