Ολοκληρώνεται το Club των προνομιούχων της Νίκης Βόλου

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να λήξει η προθεσμία διάθεσης εισιτηρίων της Νίκης Βόλου, με τη μέχρι τώρα κίνηση των καρτών να μην αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της διοίκησης.

Ο Ανδρέας Πάτσης, είναι αποφασισμένος να επιβραβεύσει και με το παραπάνω, αυτούς που βοήθησαν την ομάδα αγοράζοντας μία κάρτα διαρκείας, ενισχύοντας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο την προσπάθεια που γίνεται ώστε η Νίκη Βόλου να επανέλθει στα σαλόνια της Α’ Εθνικής μετά από περίπου μισό αιώνα.

 Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της βολιώτικης ομάδας έχει ήδη αποφασίσει να… …μεγιστοποιήσει την ασφάλεια του γηπέδου ώστε οι τζαμπατζήδες να μην έχουν πρόσβαση στο στάδιο, ενώ ταυτόχρονα το εισιτήριο θα αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη κερκίδα με την μετακίνηση του φιλάθλου σε άλλη να καθίσταται αδύνατη.

Ήδη από τα πρώτα παιχνίδια υπάρχει η σκέψη το εισιτήριο στην ανατολική κερκίδα να κοστίζει 15€, όχι για να «τιμωρηθούν» αυτοί που δεν αγόρασαν κάρτα διαρκείας, αλλά για να επιβραβευθούν αυτοί που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΠΑΕ.

Όσοι φίλαθλοι αποφασίσουν έστω και την τελευταία στιγμή να μπουν στο club των προνομιούχων, που αποτελούν όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί μία κάρτα διαρκείας, θα πρέπει άμεσα να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του τμήματος marketing της ΠΑΕ (24210 35060 / 2421035039) ώστε να πληροφορηθούν τον τρόπο απόκτησης του εισιτηρίου τους.

Εμείς απλά να θυμίσουμε πως μ’ ένα εισιτήριο διαρκείας η Σκεπαστή του Πανθεσσαλικού κοστίζει λιγότερο από 10€, ενώ η Ανατολική κερκίδα λιγότερο από 7€!

Αναλυτικά η μέση τιμή ανά κατηγορία εισιτηρίου:

Gold 18,1€

Silver 9,09€

Blue 6,81€

Συν/κό 4,09€

Ανέργων 3,6€

Μαθητικό 0,90€

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις