Κερδίζει Αχιλλέα και μένει “ζωντανός” ο Ρήγας (pregame)

Άλλον έναν… τελικό δίνει σήμερα στις 15.00 ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα στα Φάρσαλα και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία και να τα παίξει όλα για όλα στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Θήβα στο Βελεστίνο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου είναι αποφασισμένοι για το «διπλό» και στο πλευρό τους σήμερα θα έχουν πολλούς φιλάθλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στα Φάρσαλα για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Από την πλευρά του ο Αχιλλέας έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν παλεύει με πάθος σε όλα τα παιχνίδια.

Η τεχνική ηγεσία του Ρήγα Φεραίου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αργύρη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Θανάσης Μπόρας, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σουγκάρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα ορίστηκε ο Αλέξανδρος Μέγας της ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Μηνούδης και Γιώργο Σαλτσίδης από την ίδια Ένωση και παρατηρητής διαιτησίας ο Χαρίλαος Ντζάθας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις